Apostle and Prophet
Elisabeth (Elisheva) Elijah

Tervehdys MEIDÄN HERRAMME nimessä!

Kauan sitten Jumala antoi minulle sanan, joka oli:
” Jos kärsimys EI olisi ollut suuri, ministeriö ei olisi suuri.”

Apostoli ja Profeetta Elisabeth Nikomian Todistus

Minun Kutsumukseni Ministeriöön

Minun elämäni ei ole ollut helppo, mutta Herra YAHUSHUA antoi minulle sanan, joka sanoi, ”Älä häpeä menneisyyttäsi, vaan käytä sitä YAHUSHUAn loistoksi, olemalla todistaja Hänelle, tuoden sieluja YAHUSHUAlle.” Minä en ole koskaan tietänyt äidin tai isän rakkautta, tai sisaren tai veljen, tädin tai enon, serkun, tai mummin ja vaarin.

 

Tässä maailmassa kunnes minä menin naimisiin, minä olin YKSIN, mutta minä tiesin, että oli olemassa Jumala ja YAHUSHUA… että Hän oli joku, joka kuoli 2,000 vuotta sitten Golgatalla. Kukaan ei koskaan kertonut minulle, että Hän voisi olla minun paras ystäväni ja hänen Pyhä Henki eläisi minussa, tai että minun ei täytynyt olla täydellinen YAHUSHUAlle rakastaakseen minua. Minut tuomittiin, koska minä olin mitättömyys tässä maailmassa, ei perhettä, ja äiti, joka lähetettiin vankilaan lapsen pahoinpitelystä ja lapsen laiminlyönnistä ja minun murhan yrityksestä.

 

Minut heitettiin yhdestä kasvatuskodista toiseen, pelkäsin olla tottelematon, ja yrittäen olla kaikkea mitä jokainen halusi minun olevan, mutta aina tuntien kuin minä en kuulunut mihinkään. Niin pian kuin uutuus hävisi vähitellen kasvatuskodeissa, minut hylättiin kuin roska perjantaina, sosiaalityöntekijä poimi mukaansa. Minun äitini aina sanoi, että minä en ollut arvoinen kenenkään rakastaa minua tai välittää.

 

Minä olin mätä omena, joka pilasi loput. Minä olin seksuaalisesti pahoinpidelty, ahdisteltu, raiskattu lapsena minun äitini entisten aviomiehien, poikaystävien, velipuolien, ja totta kai, hänen toimesta. Hän vihasi minua, ja ei koskaan edes laittanut hänen käsivarsiansa minun ympärilleni, jota minä voin muistaa. Minä opin erittäin nuorena olemaan luottamatta kehenkään. Minä opin erittäin nuorena, että minä vihasin itseäni ja elämää. Minä yritin itsemurhaa monta kertaa sillä aikaa kun olin vielä nuori lapsi, kävellen liikkuvien autojen eteen, ottaen yliannoksen pillereitä 8 ikäisenä.

 

Paljon vahinkoa oli tehty minulle, joten 10 ikäisenä, minun äitini poikaystävällä oli veljenpoika ja hän esitteli minun entisen aviomieheni, joka oli erittäin hallitseva, kylmä, etäinen ja paljon vanhempi kuin minä. Minun äitini halusi päästä minusta eroon; minä olin jatkuva muistutus, että hän oli tulossa vanhemmaksi kun minä tulin vanhemmaksi.

 

Minut otettiin häneltä ja tulin tuomioistuimen holhottavaksi, ja koska he eivät tienneet mitä muuta tehdä minun kanssani, minä menin naimisiin erittäin nuoressa iässä. Minun entisestä aviomiehestäni tuli minun isäni, ja ikäeron johdosta hän täysin hallitsi minua jokaisella tavalla, mutta minä olin esine tuntematta rakkautta, ainoastaan huonoa kohtelua pahemmassa muodossa, sekä henkisesti että fyysisesti, seksuaalisesti.

 

Minä en mene yksityiskohtiin, mutta ensimmäisenä viikkona kun me menimme naimisiin, minä yritin itsemurhaa, koska hän teki aviorikoksen. Sen jälkeen (yhdessä keskenmenojen, itsemurhayritysten ja romahdusten kanssa), tuo oli minun elämääni 6 vuoden ajan kunnes minä löysin YAHUSHUAn… tai minun pitäisi sanoa, YAHUSHUA löysi minut.

 

Viimeinen itsemurhayritys, minä olin ottanut pullon Seconalia (100mg) sen jälkeen kun minun entinen aviomies oli pettänyt minua jälleen kerran ja sanoi, että hän ei ollut tulossa takaisin. Minä tulin lähimmäksi mitä minä koskaan tulin kuolemaa… jopa minulla oli ruumiista poistumiskokemus. Minä en mene tuohon, mutta minä sanon, että minä rukoilin samalla kun minä makasin kuollen ja sanoin sitaatin; ”YAHUSHUA, vain kerro minulle, miksi sinä et rakastanut minua ennen kuin sinä heität minut Helvettiin??

 

Pyydän, ainoastaan lähetä joku pitämään minun kättäni sillä aikaa kun minä kuolen.” Minä en koskaan unohda tuota rukousta, koska minä makasin siinä keskipäivästä keskiyöhön asti, kolme päivää minun syntymäpäivästäni, tajunnan ja tiedottomuuden välissä, ainoastaan toipuen tarpeeksi kauaksi aikaa oksentaakseni, ja makasin minun oksennuksessani samalla kun minä pyörryin taas.

 

Kuinka kukaan löysi minut, KUKAAN ei ymmärrä tähän päivään saakka! Se oli ihme, mutta poliisi mursi oven ja YAHUSHUA oli siellä koko ajan vastaamassa minun rukoukseeni, pitämässä minun kättäni vaikka minä en tiennyt sitä. Minut laitettiin tehohoitoon ja 72 tuntia kellon ympäri seurantaan, mutta kukaan ei ollut siellä katsomassa minua, paitsi hoitajat.

 

Ei vierailijoita; jopa minun entinen aviomieheni oli vihainen ja kieltäytyi vierailemasta minun luonani, sanoen, että hänen täytyi työskennellä maksaakseen sairaalalaskun, jonka minä aiheutin. Minä en jättänyt itsemurhalappua, joten minun entinen aviomieheni pakotti sairaalan vapauttamaan minut hänen huostaan. Minä olin yhä alaikäinen. Kun minä tulin kotiin, se oli minun syntymäpäivänäni huhtikuun 4, päivä, jolloin minun olisi pitänyt olla haudattu. Se oli myös Pääsiäisaika.

 

Minun sydämeni oli niin murtunut; kukaan ei välittänyt, että oli minun syntymäpäiväni. Minä yritin ottaa minun elämäni päivänä, jolloin minut vapautettiin sairaalasta, mutta minun entinen aviomieheni otti aseen pois. Minulla oli ensiapuasemalääkäri, joka sanoi minulle, että seuraavan kerran kun minä halusin tappaa itseni, tee se oikein ja kävele junan eteen, missä kukaan ei voi poimia palasia. Minä olen vakuuttunut siitä, että Saatana lähetti tuon lääkärin minun luokseni. Yhtä vuotta myöhemmin, minä muistin tuon lääkärin sanat ja se on mitä minä aioin tehdä kun kerran me asuimme poissa maalla rautatieraiteiden vieressä. Mutta sen sijaan YAHUSHUAlla oli muita suunnitelmia.

 

Minun entisen aviomieheni ystävä (nainen jonka hän tunsi, ja jonka kanssa hän kasvoi isoksi, ja jonka kanssa myöhemmin teki aviorikoksen sillä aikaa kun hän teeskenteli johtavansa hänet HERRALLE) soitti minulle puhelimella yönä, jona minä suunnittelin tappaa itseni, ja kutsui minut minun ensimmäiseen Helluntaikirkkoon. Minä menin sanomaan hyvästi Jumalalle, arvellen, että ehkä Hän olisi siellä. Sen sijaan, saarnaaja antoi tiedon sanan ja puhui jostakusta, joka suunnitteli tappaa itsensä ja kertoi tuolle henkilölle, ”YAHUSHUA sanoi, älä tee sitä!”, Hän rakasti tuota henkilöä, ja halusi käyttää heitä Hänen loistokseen.

 

Hän kysyi kuka tuo henkilö oli, ja tulla esiin ja antaa heidän elämänsä YAHUSHUAlle. MINÄ ANNOIN! Sitten hän pyysi, kenellä ei ollut Pyhän Hengen kastetta kielillä puhumisen todistuksen kanssa, nostamaan heidän kätensä. Minä nostin minun käteni ja sanoin, ”Minä en tiedä mitä se on, mutta jos se on YAHUSHUAlta, Minä haluan sen!” Siunatkoon, että minä sain sen! YAHUSHUA näytti minulle valon minun silmissäni ja sanoi, että minä en voisi koskaan vihata itseäni enää, koska jos minä vihaisin, kun kerran Hänen Henki oli minussa, minä vihaisin Häntä myös.

 

Ensimmäisen kerran minun elämässäni minä ajattelin, että minä olin nätti. Koskaan enää ei ollut itsemurhayrityksiä, minulla oli tarkoitus ja se oli Rakastaa ihmisiä, tavalla jota minä en koskaan tiennyt, ja varmistaa, että ihmiset tietävät kuinka paljon YAHUSHUA rakastaa heitä ja kuinka antaa heidän elämät YAHUSHUAlle ja tulla pelastetuiksi, pyhitetyiksi, täytetyiksi Pyhällä Hengellä.

 

Tuo oli 25 vuotta sitten ja tuli minun luissani tuli vain kuumemmaksi, minun intoni minun Herralleni YAHUSHUAlle ei tunne rajoja. Minä rakastan YAHUSHUAa ja Hän on minun YKSI ja AINOA TOSI RAKKAUS KAIKEN MUUN YLÄPUOLELLA. Minun tärkein haluni on palvella Häntä minun elämäni kaikki päivät… auttaa ihmisiä miten tahansa minä voin, tavoilla, joilla kukaan ei koskaan auttanut minua.

 

Olla siellä ja lohduttaa YAHUSHUAn rikkonaista huonosti kohdeltua ruumista ja antaa heidän tietää, että se on paholainen, joka pieksee heitä, EI YAHUSHUA Ha Mashiach. Monta kertaa Jumala on käyttänyt minua pysäyttämään miehiä ja naisia tappamasta itseään, kun minä jaan minun todistukseni. He päätyvät pelastetuiksi, ja jopa minun itsemurhayritykset (ennen kuin minä tunsin YAHUSHUAn) palvelivat tarkoitusta.

 

Minut on kutsuttu edistämään YAHUSHUA Ha Mashiachin evankeliumia Pyhän Hengen voitelevan voiman kanssa. Minun päämääräni on nähdä miljoonat pelastettuina, pyhitettyinä, ja täytettyinä Pyhän Hengen ilmenevällä voimalla. Minä yritän kovasti totella YAHUSHUAa ja laittaa Hänet ensimmäiseksi minun elämässäni kaikilla tavoin.

 

Minä rakastan ja palvon Häntä ja pidän Hänet ensimmäisenä minun yksityisessä elämässäni, ja ministeriössä, tehden kaiken mitä minä voin saavuttaakseni huonosti kohdellun, lyödyn, hylätyksi tuntevan, ja rakastamattoman, torjutun YAHUSHUAn ruumiin… todistaakseni, että YAHUSHUA Ha Mashiach todella rakastaa heitä, ja kuoli ja nousi kolmantena päivänä ja Hän olisi tehnyt saman asian, jos se olisi ainoastaan ollut YKSI henkilö, joka hyväksyi hänet. Minä haluan heidän tietävän, että Jumalan Sana ei voi valehdella, ja opettaa heitä, ja rukoilla heidän kanssaan, ja kaikkein eniten, rakastaa heitä.

 

Minä olen yrittänyt kovasti aina kuulla suloisen Pyhän Hengen äänen ja tunnen etuoikeutetulta kun Hän käyttää tätä murtunutta saviastiaa tuomaan eksyneet YAHUSHUAlle, ja sitomaan heidän haavat, todistaen heille, että YAHUSHUA on elävä ja yhä Hallitsee, ja Hän Rakastaa Meitä ja välittää mistä tahansa mistä me välitämme.

 

Minä haluan olla käytetty tuomaan YAHUSHUA Ha Mashiachille ylistystä, kunniaa ja loistoa samalla kun me näemme sielujen pelastuvan, vapautetun, parannetun, YAHUSHUA Ha Mashiachin Nimen, Sanan ja Veren kautta, todistaen, että Jumala todella voi tehdä kaikkia asioita YAHUSHUA Ha Mashiachin kautta, jotka vahvistavat minua. Kun minä ministeriöin, minä odotan ihmeitä ja saan niitä YAHUSHUAn loistoksi. Minun elämäni on muuttunut paljon näinä 21 vuotena, mutta kutsumus ei ole.

 

Kenties, jos minun elämäni ei olisi ollut, mitä se on ollut, minulla ei olisi myötätuntoa joka minulla on kun minä ministeriöin, ja on harvoja kenkiä, joissa minä EN ole kävellyt, joten minä voin samaistua heidän tuskaansa. YAHUSHUA Ha Mashiach on minun Herrani ja Pelastajani ja minä haluan opettaa muille mitä Jumala on opettanut minulle, jotta he voivat opettaa muille kunnioitusta herättävästä ihmeellisestä Jumalasta, jota me palvelemme.

 

Kutsumus, jonka Jumala on asettanut minun elämälleni, on evankelista, mikä minä olen ollut 21 vuoden ajan, tehden minun elämäni jonkun arvoiseksi, käyttäen sitä tuomaan eksyneet YAHUSHUAlle. Myös viimeisten 10 vuoden ajan minä olen ollut maallikkopastori, missä Herra on käyttänyt minua ministeriöimään. Nyt kansainvälinen ministeri ja vihitty pastori, profeetan virka ja YAHUSHUA Ha Mashiachin morsian.

 

Miesten ja naisten kalastaja, ja opetan sanaa ja neuvon käyttäen Pyhän Hengen lahjoja. Minä olen myös ollut siunattu profeetallisten lahjojen kanssa; ja merkit, ihmeet ja ihmeteot ovat seuranneet tätä ministeriötä YAHUSHUAn loistoksi, koska minä en ole mitään ilman YAHUSHUAa. Se on HÄNEN Pyhän Hengen voitelu, joka murtaa kahleet, ikeet ja orjuudet pois hänen kansastaan.

 

Nyt minun kumppani ministeriössä ja minä aiomme ostaa rakennuksen, ja Jumala on sanonut, siitä huolimatta että YAHUSHUA vihki meidät, meidän on nyt myös määrä tulla ihmisen vihittäväksi. Minä olen nainen ja minut on tuomittu minun blondista tukasta, meikistä, housuista… ulkoisesta ulkomuodosta.

 

Jotkut ministerit ovat jopa sanoneet, että minä en saanut ministeriöidä heidän kirkoissaan ennen kuin minulla ei ollut meikkiä päällä! Minä olen kiitollinen, että Herra näytti minulle, että se ei ole naisen ihon puhtaus (olipa hänellä meikkiä ja ripsiväriä päällä), vaan hänen SYDÄMENSÄ puhtaus! Minun sydämeni puhdistettiin 21 vuotta sitten ja yhä on puhdistettu YAHUSHUA Ha Mashiachin Puhdistavalla Verellä.

 

Minä olen huomannut, että pahin huono kohtelu ja rakkauden puute tulevat saarnatuolien takaa, kateellisia voimakkaasta voitelusta ja lahjoista…. himoitsevaisuus; ja monet pastorit eivät usko, että Jumala puhuu ulos naisprofeetoista, tai naiseen ministeriöimässä, varsinkin pastorina.

 

Mutta minä jatkan tekemään mitä minut on kutsuttu tekemään, ja Hän jatkaa käyttämään minua YAHUSHUAn loistoksi. Minut on lähetetty ihmisten luokse EIKÄ Pastoreiden luokse. Ihmiset aina vastaanottavat minut rakkaudella ja minä yritän olla loukkaantumatta ja annan anteeksi pastoreille, jotka ovat kohdelleet minua niin kauheasti.

 

Minä annan Jumalan olla heidän tuomari ja annan heidän oppia heidän virheistään. Sen sijaan, minä kieltäydyn tuomitsemasta ihmisiä heidän ulkoisten ulkomuotojen perusteella, ihon väristä, sillä mustat pastorit ovat olleet vihaisia minulle, koska minä olen niin valkoinen. Minä luulen, että se on Jumalan huumorintajua, tehden minusta mitä Saatana pelkää eniten… Pyhällä Hengellä täytetyn Pastorin! Myös gospel lauluntekijän ja laulajan.

 

Saatana yritti niin kovasti tuhota minut, mutta tämä ainoastaan tuotti viinirypäleiden murskaamisen, mikä toi esiin UUTTA VIINIÄ vapauttavien, voideltujen laulujen muodossa. Näettekö? Kaikki asiat tosiaan todella vaikuttavat yhdessä hyväksi niille, jotka rakastavat Jumalaa ja ovat kutsutut HÄNEN TARKOITUKSEN mukaan. YAHUSHUA tiesi, että lopulta Hän voittaisi, sillä tavalla todistaen, että minä olen enemmän kuin valloittaja YAHUSHUA Ha Mashiachin, minun Herrani kautta!

 

Minä uskon, että ainoa tarkoitus minun elämässäni oli olla mitä minä olen nyt. Voideltu palvelija, oppilas ja Kuninkaiden Kuninkaan ja Herrojen Herran lapsi! YAHUSHUA Ha Mashiachin. Onko olemassa mitään korkeampaa kutsumusta kuin tämä? Minä luulen, että EI!

 

Murtunut saviastia, mutta mahtava soturi YAHUSHUA Ha Mashiachille, minut on kutsuttu saarnaamaan Evankeliumia MAAN neljään kulmaan; kaikille roduille, sukulaisuuksille ja kielille. Jumala on näyttänyt minulle, että ihon väri EI ole tärkeä, kun minä näen ihmisiä, minä ainoastaan näen ovatko he PUNAISIA, peitettyjä YAHUSHUA Ha Mashiachin vuodattamaan Vereen! MEIDÄN YAHUSHUA Messiaan! Minut on valittu olemaan pastori monissa kirkoissa.

 

Pyydän, rukoilkaa minun puolestani, että minä tulen aina kuulemaan MEIDÄN HERRAMME ja PELASTAJAMME YAHUSHUA Ha Mashiachin äänen ja tekemään Hänen täydellisen tahtonsa, suorittaen sen mitä varten Hän minut loi. Minulle kerrottiin, että minä en voi koskaan luopua tästä ministeriöstä, sillä se on minun henkilöllisyys, kuka minä olen, olen murtunut Jumala YAHUVEHin astia, mutta mahtava soturi YAHUSHUA Ha Mashiachille (YAHUSHUA Messias), Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia, Contact Us

 

Miksi minä kutsun itseäni

kunnianarvoisaksi (Rev.) Elisabeth Sherrie Elijah:iksi

(Se on minun NIMENI!)

 

Tämä on kysymyksiä ja vastauksia niille, jotka halusivat tietää ja pelkäävät kysyä. Minä postitan sen internet sivustolle. Joku itse asiassa kirjoitti minulle ja kysyi KAIKKI nämä kysymykset, hän ei halunnut postittaa profetioita ennen kuin hän sai vastaukset. Pyhä Henki saattoi hänet synnintuntoon. Hän kuitenkin otti ne pois myöhemmin.

 

Hän sanoi, että minun ei pitänyt olla internetissä ainoastaan kahden kesken ihmisille. Mutta minä teen tätä MOLEMMILLA tavoilla niin kuin Hyvä Herra määräsi minua. Hän tulee olemaan tilivelvollinen HERRALLE hänen rakkaudettoman asenteen vuoksi, samalla kun minut pidetään tilivelvollisena antamaan hänelle anteeksi, sen tähden minä poistin hänen nimensä todistaakseni sen.

 

Ylistys YAHUSHUAlle! Vähintään 3 ihmistä tuona päivänä, suuria internetsivusto ministeriöitä, kirjoittivat minulle ja sanoivat, että Pyhä Henki sanoi postittaa profetiat ihmisille! Mitä vihollinen tarkoitti PAHAKSI, YAHUSHUA käänsi sen ympäri HYVÄKSI!

 

Jopa nämä kysymykset, jotka satuttavat minua, nyt minulla on tarkoitus vastata niihin. YAHUSHUA EI heitä hukkaan mitään tai ketään! Siunattu olkoon HERRAN nimi!

 

Hänen ensimmäinen kysymys oli minun sukunimestäni. Onko se todella Elijah syntymältä tai avioliitolta, vai onko se otettu nimi? Se on minun maallisen isäni nimi! (tyttönimi)

 

2. Toinen kysymys on ylpeydestä. Oletko sinä onneton ylpeyden hengen johdosta sinun elämässäsi? Onko vihollinen johdattanut sinut tavoittelemaan kiihkeästi enemmän kuin Herra on kutsunut sinut tekemään? Juuri nyt, johdatko sinä Hänen Pyhän Hengen käskemänä sinulle, mitä tehdä? Sanovatko he, että tämä on Herralta, vai sinulta?

 

Jos sinä luet minun todistukseni, sinä olet nähnyt, että minulla EI ole ylpeyttä. Minä olen vähemmän kuin MITÄÄN ja ainoa arvo, joka minulla on, on Pyhä Henki, joka käyttää tätä saviastiaa YAHUSHUA Ha Mashiachin Loistoksi. Minä olen kärsinyt paljon ja vieläkin kärsin, sillä Jumala sanoi, että jos kärsimys ei olisi ollut SUURI, tämä ministeriö EI olisi SUURI!

 

Hän käyttää tätä saviastiaa, jossa on niin monta haavaa ja säröä, jonka maailma yritti viskata pois ja luokitella ROSKAKSI! Mutta YAHUSHUA ottaa tämän astian vaikka on olemassa niin monta paremman näköistä, korkeammin koulutettuja, pätevämpiä, mutta kuitenkin KÄYTTÄÄ tätä astiaa vuodattaakseen hänen voitelunsa ihmisille EIKÄ tuhlaa tippaakaan! Yksin YAHUSHUA Ha Mashiachin Loistoksi!

 

Voitelu tulee esiin kannusta ja ei koskaan tule ulos halkeamista, vaan yhden kannun suusta, sillä yksi, joka kaataa voitelun minuun, on kykenevä pidättämään astiassa ja kykenevä vuodattamaan sen tästä astiasta, koska HÄN ON JUMALA KAIKKIVALTIAS ja minun heikkoudessani Hänen voimansa tuodaan julki.

 

Ihmiset ymmärtävät, että se EI ole minusta, vaan Pyhästä Hengestä, josta nämä lahjat tulevat esiin. Kun hän käyttää minua, Hän todistaa, että hän voi käyttää KEITÄ TAHANSA, jotka antavat itsensä KÄYTTÖÖN YAHUSHUAn loistoksi! YAHUSHUA käyttää minua ja puhuu esiin ulos minusta, koska HÄN valitsee, Ei muusta syystä. Minä olen hänen lapsensa, pelastettu hänen verensä avulla niin kuin kuka tahansa muu.

 

On olemassa korkea hinta maksettavaksi voitelusta. Mitä suurempi voitelu, sitä suurempi hinta. Palvelija EI ole suurempi kuin HÄNEN(mies) tai HÄNEN(nainen) mestarinsa YAHUSHUA Ha Mashiach.

 

Tämä todistus on säyseä, kun verrataan mitä on jätetty puhumatta ja tulee yhtenä päivänä olemaan kirjoitettu YAHUSHUAn loistoksi, ja niin muut tulevat näkemään, että minä kävelen monien ihmisten kengissä, harvat pastorit ovat kävelleet. Minä en toivoisi minun elämääni minun pahimmalle viholliselleni, paitsi pelastusta ja olemista Jumalan käytössä ministeriöimään suurille joukoille, se ei ole ollut Onnellinen elämä. (harvat tietävät tämän)

 

Se on profetoitu, että PARAS on VIELÄ tulematta! Siinä missä minä olen tiennyt pahimman entisessä aviomiehessä, minä tulen tietämään PARHAIMMAN! Joten minä odotan tätä siunausta uskoen, että minä palvelen Jumalaa, joka ei voi VALEHDELLA! Se tulee tapahtumaan hänen ajoituksellaan.

 

4. Onko vihollinen johdattanut sinut tavoittelemaan kiihkeästi enemmän kuin Herra on kutsunut sinut tekemään? Juuri nyt, johdatko sinä Hänen Pyhän Hengen käskemänä sinua, mitä tehdä? Sanovatko he, että tämä on Herralta, vai sinulta? Se on profetoitu, että minä olen ainoastaan aloittanut tekemään mitä Pyhä Henki on vahvistanut, mitä minut on käsketty tekemään. Minä olen kiitollinen, että harvoin kukaan syyttää minua puhumisesta näitä sanoja LIHASTA, sillä minä tiedän, että minä en voisi puhua sellaisia sanoja.

 

Niissä on Pyhän Hengen voitelu, ja Ihmiset tunnistavat sen. Minä tunnistan sen, ja minä olen nöyrä ollakseni käytetty tällä tavoin.

 

Sillä jälleen, miksi hän valitsi minut, minulla ei ole aavistustakaan. Tämä Kirkko Sivusto tulee olemaan kaikissa kielissä, pitäisikö HERRAN viipyä takaisin tulossa, se on vahvistettu ja jos sinä haluat, minä voin lähettää sinulle e-mailia muilta, joilla on Pyhän Hengen lahjoja, että minulla on Korkea kutsumus minun elämälläni ja Apostolin mukaan lukien profeetan kutsumus. Kyllä minä tiedän, että maailma kutsuu minua naisprofeetaksi, mutta Pyhä Henki EI näe sukupuolta, vain kuka on halukas olemaan käytetty YAHUSHUA Ha Mashiachin Loistoksi!

 

Minä olen nöyrä, että minut valittiin tähän tehtävään Jumala Kaikkivaltiaan Suukappaleena. Lukuisia ihmisten todistuksia, kuullen HERRAN äänen näiden profetioiden kautta, EI minun sanojani. Niin kuin sinä kuulit myös.

 

Minä jätän minun motiivini HERRALLE YAHUSHUAlle puolustamaan minua, sillä hän tietää, että minä AINOASTAAN pyrin palvelemaan häntä ja Palvomaan häntä, ja johtamaan muita Ainoalle Pelastuksen Jumalalle! Golgatan YAHUSHUA Ha Mashiachille! Minun suurin päämääräni elämässä on kuulla, hyvin tehty sinä hyvä ja uskollinen palvelija, astu nyt lepoon! Ylistys YAHUSHUAlle! Minulla on työ tehtäväksi joka tapauksessa ja en tule voimaan mennä kotiin ennen kuin minä suoritan, mitä Isä Jumala määräsi ja sääti minulle suorittamaan yksin YAHUSHUA Ha Mashiachin Loistoksi.

 

5. Oletko sinä todellinen Kunnianarvoisa (Reverend, papin, pastorin puhuttelunimi)? Vai onko tämä titteli jotakin, jonka sinä olet ottanut itsellesi? Onko titteli Kunnianarvoisa sovelias Kuninkaan lapselle? Minun täytyy tietää vastaus tähän sinun selvityksesi kanssa Sanan käytöstä ja miksi se soveltuu sinulle. Kunnianarvoisa tarkoittaa Syvästi kunnioitettu, onko tämä mitä sinä yrität olla? Erottaako se sinut Jumalan lapsista, (vai) pitää sinut yhteydessä heidän kanssaan?

 

KYLLÄ, minä olen vihitty ministeri. Kansainvälinen ministeri, mikä tarkoittaa, että minulla on lupa saarnata evankeliumia maailmalle… tietenkin vältellen kommunistisia maita paitsi jos YAHUSHUA käskee minua toisin. Minut vihittiin viime marraskuussa. Jos minulla olisi skanneri, minä skannaisin sen sinulle.

 

Mutta minun sanani on tarpeeksi hyvä, sillä minä sanon kaiken tämän Jumalan todistuksen alaisena, jota minä palvelen, ja palvon. Golgatan ja Nasaretin YAHUSHUA Ha Mashiachin. Minä olen ottanut kirkkokuntaan kuulumattoman luvan, koska kirkkokunnat ainoastaan erottavat ihmisen… jälleen lue todistus, se vastaa sinun kysymyksiisi. Minä en edes ota verovapaata asemaa, koska Jumala ei anna! Hallitus antaa, mutta Jumala jota minä palvelen, ei anna!

 

Minä luotan Jehovah Jireh:iin olla minun Herrani ja elättäjäni ja hän YKSIN on yksi. Minä toimin rakkauslahjoitusten avulla, jotka ovat harvat ja pitkillä väleillä. Kuka tahansa, joka antaa tälle ministeriölle, saavat palkkiot Jumala Kaikkivaltiaalta itseltään! Ei Hallitukselta!

 

HERRA sanoi, että todella jos minä otan sen verovapaan aseman, sitten se tulee olemaan minun ainoa palkkio rahallisesti. Sillä olemalla ottamatta sitä, minä pysyn uskollisena sille mitä Pyhä Henki on puhunut minun kauttani profetioissa.

 

Tämä EI ole tapa, jolla minä tekisin asioita, mutta toisaalta tämä EI ole minun tapani vaan yksin YAHUSHUA Ha Mashiachin tapa, joka on määrä tehdä. Kun verovapaa asema on otettu pois, minun ei tarvitse panikoida ja oppia, kuinka hoitaa ministeriötä. Ilman sitä, minä olen hoitanut sitä koko ajan! Luottaen Minun Isä Jumalaan täydentämään kaikki minun tarpeeni HÄNEN rikkauksien mukaan Taivaassa.

 

Jokainen profetia, joka annetaan minulle, hämmästyttää minua jopa enemmän kuin KAIKKIA teitä hämmästyttää. Minua käsketään, ja se on vahvistettu, että minun tulee koota joukot seinälle. Tämä on 500,000 Gideon Soturia YAHUSHUA Ha Mashiachille! Tämä on soturit ympäri maailmaa.

 

Minulla on ollut kaksi unta peräkkäin, (tammikuun 21, 1997) ja sitten toinen. Paljon vahvistusta. Heidät kootaan tämän Kirkko sivuston kautta ja Maailman monista eri osista. Mitä heidän on määrä suorittaa. Ja uni sisällytetään sen perään, miksi minä kutsun itseäni Kunnianarvoisaksi? Jälleen, mitä tahansa minä lähetän sinulle, postita vapaasti jos sinä niin valitset.

 

Minun elämäni täytyy olla Pyhää ja hyväksyttävää Jumalan edessä, jota minä palvelen. EI voi olla häpeää tässä ministeriössä, sillä minut pidetään tilivelvollisena Korkeasta kutsumuksesta, jonka hän on antanut minulle. Minä EN pyytänyt sitä, minä kysyn Jumalalta, miksi minä?

 

Sitten minua muistutetaan, että hän on SAVENVALAJA ja minä olen ainoastaan SAVEA, hän muovaa tavalla, jolla hän haluaa ja minulla EI ole mitään sanottavaa kuinka se on tehty. OK, lue miksi minä kutsun itseäni Kunnianarvoisaksi alapuolella, sillä nämä vastaukset tulivat minulle sillä aikaa kun rukoilin pitäisikö minun jatkaa pitää Kunnianarvoisa minun nimeni edessä. Minä ihmettelen olisitko sinä halunnut kysyä tätä kysymystä, jos minä olisin ollut mies ENKÄ nainen.

 

Minun tyttönimeni on Elijah, mutta kuka tahansa voi kantaa tuota nimeä, katso Cherin poikaa (laulaja, näyttelijä), hänellä on poika nimeltään Elijah Blue! Joten se EI ole nimi vaan HENKI NIMEN takana! Minä valitsen KÄYTTÄÄ minun nimeäni tuomaan ylistystä, kunniaa ja loistoa YAHUSHUA Ha Mashiachille yksin! Palvellakseni häntä! Ja palvoakseni ja laittaakseni HÄNET ensimmäiseksi kaikessa, mitä minä teen! Minä kuljen nimellä, jonka minun maallinen isä antoi minulle, mutta jälleen, se on kuinka minä käytän tuota nimeä, se on tärkeämpää, Kirkastanko minä YAHUSHUAa, vai tuotanko hänelle häpeää?

 

Minä uskon, että minun elämäni Kirkastaa ja korottaa nimeä KAIKKIEN nimien yläpuolella, Golgatan ja Nasaretin YAHUSHUA Ha Mashiachia! Nyt mitä tulee sinun kysymykseesi kuka teki minusta profeetan? Lue raamattu, varsinkin Apostolien teot ja sinä näet, että Pyhä Henki on voidellut minut! Tämä EI ole jotakin, mitä ihminen tekee! Mutta Isä Jumala tekee! Pyhä Henki on antanut minulle voitelun viisinkertaiseen ministeriöön, apostolin lahjat.

 

Mitä tulee siihen kuka kutsuu minua Kunnianarvoisaksi, se on minun ministerin lupatodistuksessa ja minä tunsin epämukavaksi olla kutsuttu Kunnianarvoisaksi myös kunnes YAHUSHUAlla ja minulla oli läheinen keskustelu, tämä on mitä sana Kunnianarvoisa tarkoittaa kun minä kuulen sen tai KÄYTÄN sitä. Minä en välitä mikä muiden tarkoitus on, ainoastaan mitä HERRA YAHUSHUA ja minä tiedän mitä se tarkoittaa.

 

SE ON Henkilökohtaista minulle, ja erittäin Pyhää sillä se muistuttaa minua minun Korkeasta kutsumuksesta. Minä EN ole se yksi, joka on Syvästi kunnioitettu! Se on GOLGATAN ja Nasaretin Herra YAHUSHUA Ha Mashiach, jota yksin minä Syvästi kunnioitan, Palvon, palvelen, tottelen, rakastan, Minun HERRANI, Pelastajani ja Mestarini! Minä KUNNIOITAN hänen PYHÄÄ SANAA, hänen koko sanaa! Tekemättä kompromissia siitä.

 

Minä kunnioitan hänen PELASTAVAA, VAPAUTTAVAA, PARANTAVAA, VOIDELTUA VERTA, JOKA VUODATETTIIN MINUN TÄHDEN GOLGATALLA! HÄNEN VOITELUAAN, HÄNEN SULOISTA PYHÄÄ HENKEÄÄN, MINUN LOHDUTTAJAANI JA OPETTAJAANI. MINÄ KUNNIOITAN ISÄ JUMALA YAHUVEH:IA! JOKA ANTOI HÄNEN AINOSYNTYISEN POJAN, JOTTA MINÄ VOISIN OLLA PELASTETTU!

 

Sana Kunnianarvoisa muistuttaa minua tästä jokainen kerta, kun minä kirjoitan sen, tai näen sen! Pyhä Henki sanoi minulle, että minun tuli käyttää tätä sanaa ja selittää syy, miksi tässä asiayhteydessä. Ehkäpä sinä alat ymmärtää. Monet muut pastorit kirjoittivat minulle ja sanoivat kiitos! Minulla on e-postit todistaakseni sen. Koska he olivat tunteneet mukavalta käyttää Kunnianarvoista mutta tietämättä miksi, nyt he tiesivät miksi.

 

Minä SYVÄSTI KUNNIOITAN GOLGATAN JA NASARETIN YAHUSHUA Ha Mashiachia, JOKA TULI LIHAAN VAUVAN MUODOSSA, SYNTYI NEITSYESTÄ NIMELTÄÄN MARIA! AINOA välittäjä Isä Jumala YAHUVEHin edessä! AINOA TOTUUS, ELÄMÄ, TIE TAIVAASEEN! Tämä on mitä se tarkoittaa minulle! Muistutus Ketä minä SYVÄSTI KUNNIOITAN! Jos muut eivät ymmärrä, se on heidän ongelmansa, sillä kaikki on hyvin minun sieluni kanssa, ja motiivieni.

 

Nimi Kunnianarvoisa on minun ministerin lupatodistuksessani, mutta miksi he valitsivat laittaa sen siihen titteliksi, minä ainoastaan tiedän miksi minä olen hyväksynyt sen! Pyhä Henki on käskenyt minua hyväksymään sen kaikkien näiden syiden takia. Hän kirjoittaa tätä nyt minun kauttani. IHMINEN voi ottaa minun ministerin lupatodistukseni! Mutta minun tittelini Kunnianarvoisa tulee pysymään samana, sillä jälleen, minun Jumalani on sanonut minulle, mitä tämän nimen on määrä tarkoittaa minulle! EI ihminen.

 

Sana Kunnianarvoisa minun nimeni edessä on KUNNIOITUSTA HERÄTTÄVÄ! NÖYRÄ vastuu saada muut KUNNIOITTAMAAN samaa HERRAA ja PELASTAJAA, jota minä palvelen! MUISTUTUS KETÄ MINÄ PALVELEN JA KUNNIOITAN JA TOTTELEN! Minä en ota pastorina olemisen tehtävää kevyesti, tai tuon Kunnianarvoisa Sherrie Elijah nimen kantamista! Pyhä Henki sanoi, ”Minä olen ihmisen valtuuttama! JUMALAN vihkimä! YAHUSHUA Ha Mashiachin! Isä Jumala YAHUVEHin ja Pyhän Hengen!

 

Jokainen kerta kun minä näen tämän sanan KUNNIANARVOISA, minua muistutetaan olemisesta vihitty ja kutsuttu, Isä Jumala Kaikkivaltiaan Itsensä luotettu, kuinka minä en saa pettää YAHUSHUAa, tai hänen kansaansa.

 

Kuinka minä olen määrätty ja vihitty tuomaan eksyneet YAHUSHUAlle, olemaan hänen Suukappaleensa ja saarnaamaan YAHUSHUA Ha Mashiachin Evankeliumia, toisin sanoen vihitty tekemään Jesaja 61 ja Ruokkimaan hänen LAMPAITAAN. Olla Kunnianarvoisa tarkoittaa olemista sormi osoittamaan tie AINOALLE, jonka on määrä olla Syvästi kunnioitettu, GOLGATAN JA NASARETIN YAHUSHUA Ha Mashiachille!

 

Jos henkilö, joka vihki minut, on eri mieltä minun kanssani, he voivat ottaa minun lupatodistukseni, se on ainoastaan pala paperia. Mutta minulla on korkeampi kutsumus, minä olen Isä Jumala YAHUVEHin ja YAHUSHUAn VIHKIMÄ, Pyhän Hengen voideltu, nimi Kunnianarvoisa tarkoittaa: Ketä minä syvästi kunnioitan, EI kuka minä olen! Muuta kuin tuo, minulla on Jumala, joka luottaa minun tehdä mitä minut määrättiin ja luotiin tekemään. Tämä nimi jatkuvasti muistuttaa minua Pyhästä Pastorina olemisen kutsusta Hänen kansalleen, lohduttamaan ja rakastamaan, opettamaan heitä ja olemaan siunaus Hänen Kansalleen.

 

Minä voisin sanoa sanan Pastori, mutta minä en ole Pastori jokaiselle, ainoastaan niille, joiden luokse Jumala minut lähettää… mutta Kunnianarvoisa Sherrie Elijah edustaa jotakin vielä enempää. Se muistuttaa minua kunnioitusta herättävästä vastuusta, joka minulle on annettu, Pyhästä sellaisesta, ja minä EN saa pettää YHTÄ ja AINOATA, jota minä SYVÄSTI KUNNIOITAN! Pyhää Kolminaisuutta, minun GOLGATAN JA NASARETIN YAHUSHUA Ha Mashiachia!

 

Minä en ole kukaan, muuta kuin YHDEN, jota minä SYVÄSTI KUNNIOITAN, armon ja veren pelastama syntinen! Muut saattavat loukkaantua tittelistä, mutta minä teen mitä Pyhä Henki on käskenyt minua tekemään. Se on heidän ongelmansa, ei minun. Minun on TOTELLA ja olla pidetty tilivelvollisena siitä mitä minä tiedän.

 

Nyt, anna Pyhän Hengen vahvistaa sinun sisälläsi joko tämä on pelkkiä sanoja tai totuus. Minä annan hänen puolustaa minua jos hän niin valitsee sinun silmissäsi. Minä tulen pysymään aivan samana Kunnianarvoisana Sherrie Elijahina. Anna minun tietää mitä sinä päätät.

 

Pyydän, lue uudelleen profetiat ja unohda, että nainen antoi sen sinulle ja sen sijaan kuule HERRAN Henkeä puhuvien sanojen kautta. Minä olen ainoastaan kuulolaite, joka kuulee hänen äänensä puhuvan Pyhän Hengen suukappaleen kautta, kuulen mitä Jumala on puhunut minun hengelleni, ja internet on puhelinlangat, jotka vievät sen ihmisten luokse!

 

Minä ylistän YAHUSHUAa, että minä olen saanut olla käytettynä kokoamaan lopun ajan elonkorjuussa! Koska minä tiedän kuinka paljon minä Palvon häntä, kuinka paljon minä haluan olla hänen palvelijatar, hänen Auttajansa miten tahansa minä voin.

 

Minä rukoilen, että tämä on vastannut joihinkin sinun kysymyksiisi. Kellä tahansa on enempää kysymyksiä ja Pyhän Hengen Voimalla minä tunnen olevani johdatettu vastaamaan niihin, minä vastaan. Joel 2 sanoo, että lopun aikoina hän tulee vuodattamaan hänen henkensä kaiken lihan päälle, ja hänen palvelijattaret profetoivat. Minä olen pelkästään yksi niistä palvelijattarista. Siunattu olkoon meidän Ihanan, Rakastavan, Herramme YAHUSHUA Ha Mashiachin nimi! HÄNELLE yksin olkoon kaikki Ylistys, Kunnia ja Loisto.

 

Pyydän YAHUSHUA, käytä tätä tuomaan rauha ihmisille, jotka ovat pahojen susien lampaan vaatteissa, väärien profeettojen ja pahojen paimenien ympäröimiä! Anna heille rauha kun he lukevat tätä ja anna heidän tietää sinun Pyhän Henkesi avulla, että minä EN ole kuten nämä Sudet lampaan vaatteissa, jotka ovat tulleet nielemään karitsat! Minä EN ole hyvä paimen! On AINOASTAAN YKSI! Minä pelkästään osoitan tien AINOALLE hyvälle Paimenelle, joka olet SINÄ GOLGATAN JA NASARETIN YAHUSHUA Ha Mashiach! Mutta minä pyydän, että sinä annat sinun Henkesi loistaa esiin minussa, niin että ihmiset eivät näe minua, vaan anna heidän nähdä YAHUSHUA Ha Mashiachin valo minussa.

 

Minä EN ole pieni JUMALA! Minä EN pilkkaa Jumalaa sanomalla sellaista asiaa kuten niin monet sanovat saarnatuoleissa nyt! Minä olen ainoastaan armon kautta pelastuva syntinen, EN minun töideni kautta paitsi jos joku ihminen kerskuu! Se on oikea suhde SINUN kanssasi yksin YAHUSHUA, jotta minä tulen näkemään Taivaan tai kuka tahansa MEISTÄ! Auta minua tekemään kaikki, mitä minut luotiin ja määrättiin tekemään yksin sinun YLISTYKSEKSI, KUNNIAKSI ja Loistoksi YAHUSHUA! Sinun Nimessäsi minä pyydän sitä YAHUSHUA!

 

Viimeisin päivitys:

 

Rukoilkaa, että HERRA nostaa ylös muita sponsoreita tälle ministeriölle ja muille kumppaneille.

 

Rakkaudella Saviastialta, mutta YAHUSHUA Ha Mashiachin Mahtavalta Soturilta! Sillä minä EN seiso minun voimallani tai mahdillani vaan PYHÄN HENGEN voimalla! YAHUSHUA Messiaan nimessä, YAHUSHUA Messiaan Veri on sinua vastaan Saatana!

 

Apostoli ja Profeetta Elisabeth Elijah NikomiaALPHA & OMEGA ALMIGHTYWIND RUACH HA KODESH WILDFIRE LAST CHANCE MINISTRYwww.amightywind.com  |   www.almightywind.com
These are mirror sites, please go to the other if one is off line.

We are Sabbath-Keepers, Not Seventh-Day Adventists
Click Here For More Info


Mailing and Email Addresses
By Faith Enoch was translated that he should not see death: and was not found, because YAHUVEH had translated him: for before his translation he had this testimony, that he pleased YAHUVEH. Hebrews 11:5