Maailma Istumassa Ruutitynnyrin Päällä!

 

Näky Annettu Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle

Tammikuu 7, 2003 Profeettapoika Elijahin Vastaanottama Varoitus:

”Ja ikkunat tulevat olemaan särkyneitä, laivat uponneita, temppelit kaadettuja maahan, teräs vääntynyt, puut syttyneitä ilmituleen ja vesi myrkytetty.”

RUKOILKAA, ETTÄ YAHUVEH PUHALTAA SYTYTINLANGAN SAMMUKSIIN JA TUOMIO TULEE OLEMAAN LYKÄTTY! Lähettäkää tämä jokaiselle, jonka te tunnette ja viekää se Kirkkoihin tai Synagogiin, jos te voitte. Aika on loppumassa! Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia

 

Tänä aamuna minut herätti Ruach ja minä näin näyn. Minä näin maailman istumassa ruutitynnyrin päällä, jossa oli sytytinlanka ja se oli ainoastaan ajan kysymys ennen kuin se räjähtäisi. Minä näin maailman ihmiset seisomassa joka puolella pidättäen heidän hengitystään pelossa, kun he katselivat ruutitynnyriä ja sytytinlankaa pelossa. YAHUVEH käski minua alkamaan rukoilemaan ja pyytämään ihmisiä rukoilemaan YAHUVEHin armoa, ja että HÄN puhaltaisi langan sammuksiin ja lykkäisi tuomiota. Minua käskettiin katumaan kauhutekojen ja sodanlietsojahengen takia, joita Amerikka näyttää.

 

Viattomien henkien veren takia, jotka ovat Amerikan käsillä. Minua käskettiin seistä välissä Amerikan puolesta ja pyytää muita tekemään samalla lailla, rukoilla, että Tuomio tulee olemaan lykätty, sitä ei tulla pysäyttämään, sillä mikä on määrätty ennalta tulee tapahtumaan aivan kuten ilmestyskirja mainitsee, YAHUVEH on reilu tuomari ja Hän rankaisee tämän maailman pahantekijöitä. Kaikki tulevat niittämään mitä he kylvävät, mutta iloitkaa sillä se tarkoittaa, että oikeamieliset YAHUSHUAssa tulevat olemaan säästettyjä YAHUVEHin vihalta!

 

Ainoastaan tämän maailman Luoja, meidän JUMALAMME YAHUVEH voi PUHALTAA SEN SYTYTINLANGAN SAMMUKSIIN! Muutoin tämä tulee olemaan sytytinlanka, joka sytyttää maailman, koska sillä tulee olemaan ketjureaktio ja se sytyttää kätkettyjä tulilankoja ja ruutitynnyreitä ympäri tätä maailmaa! Minä näin kaikkien rotujen ihmisten kasvot kaikista kansakunnista. Viattomat, joka päivä kovasti työtä tekevät ihmiset.

 

Me emme sytyttäneet tulilankaa, mutta se tulee olemaan viattomat, sävyisät ihmiset, jotka tulevat kärsimään ja se on poissa meidän hallinnastamme pysäyttää pahat tekemästä tätä. YAHUVEH yksin voi lykätä tätä ja YAHUSHUAn nimessä me pyydämme, että YAHUVEH jälleen kerran puhaltaa sammuksiin sytytinlangan ruutitynnyrissä, joka on toisin kuin mikään tavallinen ruutitynnyri, sillä se tulee tappamaan useita miljoonia, jos se on kykenevä saavuttamaan tulilangan lopun.

 

Minä näin Kiusaajan, sitten minä näin Monta Kiusaajaa ja he olivat sytyttämässä tulilankoja ruutitynnyreissä, jotka olivat täynnä räjähteitä. Ainoastaan ihmiset kaatumassa polvilleen ja katumassa ja rukoilemassa armoa viivyttäisi näitä kiusaajia tuhoamasta maailmaa.

 

Tämä on rukous, jonka kanssa minä pyydän teitä olemaan samaa mieltä tänä päivänä ja lähettämään se muille. Minä pyysin armoa viattomille ihmisille, jotka seisovat joka puolella katselemassa kaikkea tätä. Me ihmiset emme ole vastuussa ruutitynnyrin rakentamisesta. Me ainoastaan haluamme elää Rauhassa ja me emme ole rikkaita, vallannälkäisiä, ahneita tämän maailman kiusaajia. Me emme sytyttäneet tulilankaa, mutta se tulee olemaan viattomat, sävyisät ihmiset, jotka tulevat kärsimään ja se on poissa meidän hallinnastamme pysäyttää pahat sodanlietsojat, ahneet, itsekkäät, rikkaat tekemästä tätä. YAHUVEH yksin voi lykätä tätä ja YAHUSHUAn nimessä me pyydämme, että YAHUVEH jälleen kerran puhaltaa sammuksiin sytytinlangan ruutitynnyrissä, joka on toisin kuin mikään tavallinen ruutitynnyri, sillä se tulee tappamaan useita miljoonia, jos se on kykenevä saavuttamaan tulilangan lopun.

 

Ole kiltti YAHUVEH, sinulla oli armoa Lootille, mutta kuitenkin tuhosit Sodoman ja Gomorran! Loot ei ollut edes vanhurskas mies, mutta hän oli Aabrahamin liiton alla. Ole kiltti, sinetöi ja säästä sinun morsiamesi, pikkulapsesi, valittusi ja valikoitusi. Me rukoilemme, että YAHUVEHin enkelit menevät eteenpäin ja sinetöivät kaikki ne, jotka itkevät ja surevat pahan ja epäpyhyyden johdosta. Minut herätettiin syvästä unesta rukoilemaan ja välittämään tänä päivänä tammikuun 7, 2003 ja käskettiin pyytää välittäjiä nousemaan ylös ja anomaan armoa tuomion lykkääntymisen puolesta ei ainoastaan Amerikalle, vaan tälle maailmalle. Rukoilkaa, että YAHUVEH puhaltaa sytytinlangan sammuksiin!

 

Apostoli Elisabeth Elijah