Minä en ole koskaan uskonut UFOihin tai pahoihin avaruusolentoihin toisilta planeetoilta, kunnes minä sain unen joskus maaliskuussa 2005, siitä saakka minä olen saanut paljastuksia mitä tämä on ja mikä pahinta, se on todellista. Tämä on Uni, josta ÄITI VIISAUS (MOMMA WISDOM) puhui PROFETIA 89:ssa. Tässä on mitä HÄN sanoi, ”Minä annoin sinulle unen, kun lentävät lautaset tulevat, todella ne ovat saatanan armeija, mutta niillä on oikeus niihin, jotka tulevat huutamaan väärässä nimessä (Jeesus), koska hän (saatanan poika) tulee väittämään ”Täällä minä olen.” Kenelle sinä tulet huutamaan kun tämä tapahtuu?

UFOt Ovat Tulossa, Mitä Sinä Aiot Tehdä?


Minä näin itseni, mikä näytti olevan Kaupunki. Minä näin ihmisten juoksevan kauhuissaan kauas UFOista, varsinkin valtavasta sikarin muotoisesta UFOsta, jossa oli 2 evää UFOn toisessa päässä. Miehet ja naiset huusivat, ”JEESUS AUTA MINUA!” Sitten minä näin tämän sikarin muotoisen UFOn laukaisevan yksittäisen valon säteen, joka näytti sinertävältä/vihreältä väritykseltään. Sinertävä/vihreä valo saattoi osua ihmisiin ja se nosti heidät maasta ja veti heidät avaruusalukseen. Ihmiset huusivat, ”Jeesus auta minua!” Silti se valonsäde otti heidät sikarin muotoisen UFOn vatsaan. Ihmiset eivät voineet päästä karkuun UFOlta.

Sitten sikarin muotoinen UFO leijui minun yläpuolelle ja minä yritin päästä karkuun siltä, mutta minä en voinut. Minä näin valonsäteen tulevan minua kohti ilmassa ja minä huusin, kun se oli suoraan minun yläpuolellani, ”YAHUSHUA todista minulle, että Sinä kuulet minun rukoukseni, auta minua!” Valonsäde pysähtyi keskelle ilmaa ja meni minua lähimpään henkilöön, joka huusi ”JEESUS”, ja heidät otettiin sen valonsäteen toimesta, potkien ja huutaen kauhuissaan suoraan sikarin muotoisen UFOn vatsaan.

Unen loppu

Tämä ministeriö varoittaa, miksi on tärkeää ihmisille tietää Hepreankielinen NIMI meidän Messiaalle YAHUSHUA:lle tai YAHSHUA:lle. Nimellä JEESUS KRISTUS on pelastavaa, voitelevaa, parantavaa, vapauttavaa, henkiin herättämisen voimaa nyt, mutta EI TULE OLEMAAN Suuressa Ahdingossa. Minä en usko, että minä tulen olemaan Suuressa Ahdingossa tässä kuolevaisessa ruumiissa, minä olin siinä varoittaakseni teitä nyt. Kuitenkin unessa se on varoitus, että antikristus, joka on saatanan poika, tulee käyttämään JEESUS KRISTUKSEN nimeä, koska Kristityt kaikkialla maailmaa, suurissa joukoissa kieliä, käyttävät rakastettua JEESUKSEN KRISTUKSEN nimeä. Kuuluisimmat TV evankelistat ovat asettamassa ihmiset sinisen säteen poisviemiselle, joka on jäljitelty poisvieminen.

Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah
Maaliskuu 2005