Kaksi Todistajaa

Tammikuu, 2006

Minä esittelin naisen, kauniin naisen, jolla oli pitkä tumma tukka, miehelle, jolla oli harteille ulottuva tumma tukka. Mies näytti olevan jonkinlaisista kuninkaallisista ja siellä oli ihmisjoukko miehen ympärillä kun minä esittelin heidät.

Kun nainen seisoi miehen edessä, mies katsoi joukkoa, nyökäten hänen päällänsä "Kyllä" valtavan hymyn kanssa hänen kasvoillaan, ikään kuin hän hyväksyi tämän naisen joukolle.

Sen jälkeen kun hän oli valmis hymyilemisestä joukolle, nainen otti molemmat kätensä ja asetti ne miehen kasvojen molemmille puolille ja suuteli häntä. Koko joukko haukkoi henkeään, koska niin ei normaalisti tehty.

Oli minun työni saada tämä mies ja nainen turvalliseen paikkaan. Minä en tiedä minne me olimme menossa, mutta minä tiesin, että se olisi turvallinen paikka ja siellä oli kaksi toista miestä auttamassa minua.

Kun me matkasimme tähän turvalliseen paikkaan, me tulimme koripallokentälle ja mies ja nainen pysähtyivät pelaamaan koripalloa tälle kentälle.

Minä istuin katsomoon ja siellä oli ihmisjoukko katsomassa heitä pelaamassa koripalloa ja minä kuulin jonkun joukossa sanovan, että tämä mies ja nainen ovatů

"todistajia ja nämä 2 todistajaa ovat olleet piilossa heidän heimojensa kanssa."

Heti kun minä kuulin tämän, minä tiesin, että me olimme vaikeuksissa ja minä tiesin, että vihollinen olisi tulossa heitä kohti täydellä voimalla.

Minulla oli joitakin ladattuja kivääreitä lojumassa katsomon vieressä, jossa me istuimme. Minä menin ja otin haltuuni yhden ja toin sen yhdelle miehistä, jotka auttoivat minua vartioimaan miestä ja naista. Minä ojensin hänelle kiväärin ja liipaisin ei ollut kiväärissä, se vain roikkui irti kivääristä. Hän yritti laittaa sitä takaisin kivääriin ja hän ei voinut tehdä sitä, joten minä otin haltuuni kiväärin ja aloin laittamaan liipaisinta takaisin kivääriin.

Samalla kun minä tein tätä, vihollinen alkoi ampua useita laukauksia meitä kohti ja sitten minä näin avopakettiauton, joka näytti kuin se oli peruuttamassa pois ajotieltä, ja vihollinen ampui yhden laukauksen ja särki takaikkunan, kun se osui siihen ja se meni kahden ihmisen välistä, kuljettajan ja matkustajan avopakettiautossa. Se ei osunut kahteen ihmiseen. Minä en nähnyt keitä nämä kaksi ihmistä olivat.

Heti sen jälkeen kun minä sain liipaisimen aseeseen, vihollinen tuli minua kohti jalkaisin. Hänellä oli ase hänen käsissään, mutta ei ampunut minua kohti vaan hän sen sijaan hyökkäsi minuun fyysisesti, ja se tapahtui niin nopeasti, että minulla ei ollut aikaa ampua häntä minun aseellani.

Me painimme maahan ja minä olin hänen päällään. Minä otin kiväärinperän ja löin häntä päähän ja kaulaan useita kertoja, mutta se ei näyttänyt vahingoittavan häntä.

Unen loppu.

Pyydän, lähetä sinun unen tulkinnan lahja niin kuin RUACH ha KODESH johdattaa.