RUKOILE, ETTÄ SINÄ TULET OLEMAAN OPETTAJAN LELLIKKI PAETAKSESI TULEVAA SUUREN AHDINGON KOETUSTA


Uni, jonka Elisabeth sai 12.11.07

Tämä uni tuli paaston 11 päivänä, minä toivon, että se rohkaisee Pyhiä. Kopioikaa vapaasti ja jakakaa toisten kanssa.

Elisabethin kommentteja: Vaikka minä olen yksi unessa, joka on kuvattu opettajan lellikkinä, (opettajan suosikki) kuka tietenkin on YAHUSHUA HA MASHIACH, minä ainoastaan edustan kaikkia YAHUSHUAn lapsia, jotka seuraavat ja tottelevat HÄNTÄ minne tahansa HÄN menee.

Uni: Minä olin suuressa luokkahuoneessa suorittamassa koetta. Jokainen oli hermostunut kokeesta, mukaan lukien minä. Mutta opettaja ei halunnut minun olevan hermostunut. Joten HÄN sanoi, että hän voisi tulla pois hänen istuimeltaan (pulpetti) ja hän voisi suorittaa hänen kokeensa seuraten HÄNTÄ minne tahansa HÄN meni huoneessa. Niin hän teki. Kaikkien muiden täytyi pysyä istumassa ja he olivat täynnä stressiä. Mutta hän pääsi tekemään mitä tahansa hän halusi tehdä ja hän seurasi opettajaa ja HÄN oli tyytyväinen häneen.

(Kasvaessani isoksi lapsena, minun ensimmäisen parhaan ystävän nimi oli Shirley. Todellisuudessa hän oli opettajan lellikki ja hän sai pelkkiä A:ita koulussa ja hän pääsi tekemään mitä tahansa hän halusi tehdä. Myöhemmin elämässä, sen jälkeen kun minusta tuli uudestisyntynyt, minä tapasin Shirleyn jälleen ja yritin tulla ystäviksi hänen kanssaan. Hänen avioliiton-nimi silloin oli Shirley Wright. Mutta meillä ei ollut mitään yhteistä, koska minä olin uudestisyntynyt ja PYHÄLLÄ HENGELLÄ täytetty. Kun minä kerroin Shirleylle, että minulla oli Pyhän Hengen kielillä puhumisen lahja, Shirley kertoi minulle, että se ei ollut yhtään iso juttu, että hänellä oli aina ollut se, koska hän tuli toiselta planeetalta. Hän yritti kertoa minulle toisesta planeetasta, mutta minä ajattelin, että hän oli hullu ja en kuunnellut. Shirley oli myös ollut innostunut noituudesta. Kun minä sain sen selville, minä en halunnut olla missään tekemisissä hänen kanssaan enää. Shirley Wright oli ”varmasti väärässä”.)

Takaisin uneen: Shirley sanoi, ”Minä en aio istua täällä tässä penkissä,” ja hän nousi ja hän yritti viedä hänen kokeensa minne tahansa hän halusi mennä. Mutta hän ei seurannut opettajaa. Se oli tekemistä mitä tahansa hän halusi tehdä. Kun opettaja näki hänet, HÄN huusi hänelle, ”Mene takaisin ja istu istuimellesi.” Hän sanoi, ”Minä haluan tehdä mitä Elisabeth tekee. Hänen ei tarvitse pysyä hänen istuimellaan suorittaakseen koetta.” Opettaja katsoi häntä ankarasti samalla kun kaikkien silmät katsoivat ja sanoi, ”sinä et ole kuin Elisabeth.” Shirley pakotettiin takaisin istumaan. Minä vain jatkoin opettajan seuraamista minne tahansa HÄN meni ja ei ollut yhtään stressiä kokeesta. Unen loppu.

Havainto: Koe on itse asiassa Suuri Ahdinko. Istuimet/pulpetit edustavat maailmaa. Shirley on maailmasta, seuraamassa toista mestaria, hän tulee olemaan Suuressa Ahdingossa. Hän ei tule olemaan säästetty kun koettelemuksen tunti tulee. Minä, Elisabeth, edustan kaikkia niitä, jotka rakastavat, tottelevat, ja palvelevat YAHUSHUAa, palvelevat ja tottelevat HÄNTÄ, ja se tarkoittaa Pyhänä elämistä, kaikkia jotka seuraavat YAHUSHUA HA MASHIACHia, ainoaa todellista Rabbia ja suurinta Opettajaa. Suuren ahdingon koettelemuksen kohtaamisen murehtimisesta ei ole yhtään stressiä YAHUSHUAn Morsiamelle, koska Morsian seuraa HÄNTÄ minne tahansa HÄN menee, ja me tulemme seuraamaan HÄNTÄ Taivaaseen. Me tulemme olemaan kutsutut pois tämän maailman istuimelta ja tämä uni annettiin minulle rohkaisemaan Pyhiä, jotka ovat olleet pettyneitä kun toiset niin kuin Shelby Corbitt ja Choo Thomas, Kenneth Copeland toisten joukossa antavat päivämääriä poisviemiselle ja se ei tapahdu. Saatana haluaa meidän menettävän siunatun toivon, että YAHUSHUA tulee uudestaan, tämän takia pyhät kirjoitukset sanovat kuinka harvalla tulee yhä olemaan uskoa. Seuratkaa ja odottakaa, meitä määrätään pyhissä kirjoituksissa.

YAHUSHUA tulee HÄNEN Morsianta ja Vieraita varten, jotka tulevat olemaan karitsan hääaterialla. Muistakaa YAHUVEHn kuuluva sana, joka annettiin minulle monta vuotta sitten, jotka ovat postitettu. ”Ensiksi yksi poisvieminen (144,000:n ensimmäisen hedelmän poisvieminen niin kuin Ilmestyskirja 14:ssa) ja toinen niille, joita Minä rakastan.” (Ilmestyskirja 7 Morsian otettu ylös 2 todistajan kanssa, kun he ovat herätetyt kuolleista keski-ahdinkona yhdessä kuolleiden kanssa, jotka marttyyroitiin tuona aikana, (kuolleet Kristuksessa YAHUSHUAssa tulevat nousemaan ensiksi) yhdessä niiden kanssa, jotka ovat elossa ja pyhiä, tulevat olemaan kerätyt ylös tapaamaan YAHUSHUA HA MASHIACHia ilmaan. (Ja he, jotka ovat elossa tulevat olemaan kerätyt ylös tapaamaan YAHUSHUA HA MASHIACHia ilmaan.) Pyydän, älkää olko lannistuneita ja menettäkö uskoa, YAHUSHUA on tulossa uudestaan, mutta se ei tule olemaan kenenkään miehen tai naisen laskemana aikana, ainoastaan YAHUVEH:n ajankohtana. Tulee olemaan huuto, joka kajahtaa, valmista itsesi, sulhanen tulee, ja minulle on vakuutettu, että YAHUSHUAn Morsian tulee kuulemaan sen huudon kajahtavan, Valmista itsesi, Sulhanen tulee! Salaisuus on 10 neitsyen vertauksessa.

(Ilmestyskirja 3:10 - Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat. Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi. Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni. Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. (Pyydän, lukekaa kaikki Ilmestyskirjasta 3:7-13.)) Shirleyllä on Iisebelin henki ja hänellä oli psyykkisiä kykyjä, mutta hän ei ollut mikään profeetta (Evankeliumi Luukkaan mukaan 21:36 - Valvokaa siis joka aika ja rukoilkaa, että saisitte voimaa paetaksenne tätä kaikkea, mikä tuleva on, ja seisoaksenne YAH:in/JUMALAN Pojan edessä.”)