Olkaa Kilttejä ja Kopioikaa ja Lähettäkää Rukous-sotureille!

 

Tulossa Lähemmäksi? Lukekaa T. F:n Uni Alapuolella

 

Liittykää Apostoli Elisabeth Elijah Nikomian seuraan Rukoukseen ja Paastoamiseen!!!!

 

Minä sain tämän unen nimeltään

 

PUNAISEN RUTON UNI

Annettu Elisabeth Elijah Nikomialle 8.6.2000

 

Uusi Viesti Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialta

 

Tänään kun minä pyysin YAHUSHUAlta saada HÄNEN kauniin PYHÄN HENGEN avaamaan raamatun ja vastaamaan kysymykseen, ONKO Hän todella tulossa erittäin pian, ehkä niin pian kuin tänä VUONNA, se aukesi:

 

Työ joka meillä on, täytyy tehdä nopeasti YAHUSHUA Ha Mashiachin LOISTOKSI, millään muulla ei tule olemaan väliä kun me jätämme tämän maailman, muuta kuin MITÄ me teimme YAHUSHUAn kanssa ja mitä me teimme YAHUSHUAn hyväksi! Ja kuinka monta me JOHDIMME YAHUSHUAlle! MITÄ TE OLETTE TEHNEET YAHUSHUAN HYVÄKSI VIIME AIKOINA?

 

LUKEKAA Ilmestyskirja 3:7-21.

 

Ilmestyskirja 3:10

Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat. RUKOILKAA, että te ette tule olemaan täällä nähdäksenne PUNAISEN RUTON UNEN tulevan todellisuudeksi!

 

* * * PÄIVITYS! Kumppani Saanut Unen 23.2.2003 * * *

 

Nyt on vahvistettu jälleen toisen Kumppanin kautta, joka on tässä ministeriössä.

 

Toisella Kumppanilla asevoimissa on samankaltainen uni.

 

Pyydän rukoussoturit, ANOKAA YAHUVEH:lta ARMOA, lykkäämään tuomiota Amerikalle, seisokaa välissä Amerikan puolesta… ennen kuin se on liian myöhäistä. Minulle annettiin profetia samana päivänä Kuolleista Linnuista, varsinkin Keltaisista Kanarialinnuista. Jos jollakulla on unien tarkkanäköisyyden lahja, pyydän, lähetä minulle sinun selvä käsityksesi. Minä en tiedä kuka rakastettu poliisimies on. YAHUVEHin ja YAHUSHUAn rakastavilla ja tottelevaisilla Lapsilla ei tule olemaan mitään pelättävää. Meille annettiin toimeksianto tämän viime Sapatin aikana painamaan muistiin Psalmi 27 edessäpäin olevia pahoja aikoja varten ja puhumaan se kun pelon henki hyökkää.

 

E- posti:

 

Terve Elisabeth, Päivämäärä: sunnuntai, helmikuu 23, 2003 3:42:34 PM

 

Minä sain näyn/unen, minä en tiedä olinko minä hereillä vai en. Minä olin sohvalla (oikeasti) ja minä katsoin ulos ikkunasta (unessa/näyssä) ja minä kuulin suihkulentokoneen äänen. Sitten kaikki ulkona oli punaista ja pölyistä. Tuo on kaikki mitä minä todella muistan. Minä en ollut peloissani tai pelännyt minun lapsieni puolesta.

 

Terveiset T. F:ltä (suojellakseni henkilöllisyyttä minä olen lyhentänyt sotilaan nimen)

 

*******

 

PUNAISEN RUTON UNI

 

YAHUVEH puhuu ja varoittaa näkyjen, unien, paljastuksien kautta muiden tapojen joukossa.

 

Minä näin taivaalla tumman punaisen sumun tulevan, kun minä katsoin ylös, ja samalla kun se tuli lähemmäksi ja tuuli puhalsi, se laskeutui ihmisten päälle! Iho oli peittynyt PUNAISEEN pölyiseen utuun (syvän punainen) ja ihmiset tulivat ERITTÄIN sairaiksi ja siellä oli poliisimies, joka vartioi minua ja tämä punainen utuinen pöly tuli hänen päälleen ja hän hyppäsi sementti uima-altaaseen ulkona, samalla kun minä seisoin siellä, minä tiesin, että allas olisi saastunut, mutta hän halusi saada punaisen pölyisen udun pois hänestä. Tämä poliisimies oli joku, josta minä välitin erittäin paljon. Minä surin, sillä se EI riittänyt, hetkenä kun tämä PUNAINEN UTUpöly koskettaa ihoa, se PEITTÄÄ sen ja suuri sairaus tulee ja iho alkaa tukehtua.

 

Minä katsoin minun rakastettua poliisimiestä, joka oli minun vartija, avuttomana auttaakseni häntä! Sitten minä näin sen tulevan taivaalla, jostakin syystä minä en pelännyt sitä, mutta minä pystyin näkemään sen tulevan kaukaisuudesta. Se alkoi ikään kuin tummana sumuna ainoastaan kaukana ylhäällä taivaalla, sitten kun se tuli lähemmäksi, se tuli PUNAISEKSI sävyssä! Ihmiset yrittivät juosta tästä, mutta EIVÄT pystyneet pääsemään karkuun siltä! Ihmiset yrittivät pestä sitä pois, mutta se oli liian myöhäistä heti kun se koskettaa ihoa! Tämän takia Saatana yrittää hiljentää minun ääneni miten tahansa hän voi. Antaa ILKKUJIEN pilkata, minä olen vastuussa siitä, mitä minä sanon ja mitä minä en sano! Hesekiel 3 17:21

 

Tässä on, mitä toinen Profeetta Gary sanoi kun minä soitin hänelle ja pyysin selvää käsityskykyä unelle. Minä tiedän miksi minua suojeltiin ja miksi YAHUSHUAn morsianta tullaan suojelemaan myös!

 

Elisabeth,

 

Kun minä suljin minun silmäni, minä näin tämän Jumalan sormen pitämässä kotia kuplassa, ikään kuin suojeltuna ulkopuoliselta maailmalta ja turvassa kuplan sisällä.

 

Minun mieleni sitten vaelsi Pääsiäiseen, missä veriliitto suojeli ihmisiä, jos he pysyivät heidän kotiensa sisällä heidän itsensä pyhittämisen jälkeen ja laittaen karitsan verta ovenpieliin. Jos tämä on asianlaita, sitten meidän tosiaankin tarvitsee varoittaa suuria joukkoja.

 

Gary, me odotamme todistusta MILLOIN antaa shofar varoitushälytys.

 

Lukekaa Profetia 31

”Missä Teidän Uskonne on, Teidän Pääsiäisenne On”

 

*******

 

KEMIALLINEN SODANKÄYNTI!!!!! KUOLLEITA LINTUJA!

 

Annettu Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle

 

Minun uneni on alapuolella. 20/9/98 10:30 am. minä heräsin, sitten minä annan teille tulkinnan… Jos jollakulla on enemmän… pyydän, e- postittakaa minulle ja lähettäkää tämä edelleen kiitos! Rukoilkaa tätä unta vastaan! Että YAHUSHUA tulee säästämään Ihmiset! Minä yhä uskon, että minulle annettu sana… ”Mitä JOS Rosh Ha Shanah on päivä, jolloin Minä tulen?”, tarkoittaa SEURAAVAA vuotta! Mutta kuka on sanova? Mutta kun JOS:ia käytetään ja hän käskee minun herättää nukkuva morsian HÄNEN voitelun johdolla, se tarkoittaa, että on vähän aikaa jäljellä! Nyt Rosh Ha Shanah:in jälkeen me olemme SEKUNTIEN PÄÄSSÄ KESKIYÖN TUNNISTA! Hän sanoi, että kiinnitä huomiota Yom Kippuriin seuraavaksi!

 

Minä olin kaupassa KUOLLEIDEN LINTUJEN jotka olivat häkeissä, ympäröimänä… keltaisten kanarialintujen pääasiallisesti, on mitä minä muistin. (Minä en normaalisti näe unta väreissä) Kukaan ei välittänyt, tai kiinnittänyt huomiota kuolleisiin lintuihin! Kukaan ei kuunnellut! Minä en tahtonut koskea tai mennä lähelle häkkejä. Pienet jalat työntyivät ylös ilmaan.

 

Sitten minä näin Clintonin ja hän oli lentokentällä matkalla Irakiin. Minä näin rikosetsivän syöksyvän sisään ja tarttuvan häneen ja laittavan hänet käsirautoihin, ja vievän hänet pois poliisiautoon. Hän kumarsi hänen päätänsä päästääkseen autoon. Sitten minä näin Tony Blairin ja myös kolme henkistä johtajaa ympäröimässä Clintonia, yhdet joista hän on sanonut, että ovat hänen neuvonantajia. On yksi, joka on pappi, ilmaistakseen se löyhästi, mutta puolustaa homoseksuaalisuutta. Toinen on tunnettu hänen aviorikoksen johdosta! Ja minä näin gurutyyppisen miehen TV:ssä, te tiedätte hänen nimensä, hän myy kursseja positiivisesta minäkuvasta ja saamisesta mitä tahansa, mitä sinä haluat! Joka tapauksessa he kaikki olivat unessa ja he olivat hiljaisia ja häpesivät Clintonia, sillä hänet oli paljastettu.

 

Nyt tulkintaan. Jos teillä ei jo ole sitä, minä juuri opin sen.

 

Linnut ovat kuolleita ja kaupassa edustaen kemiallista sodankäyntiä! (Muistakaa, kaivostyöläiset veivät kanarialintuja kaivoksiin nähdäkseen oliko myrkkykaasua ilmassa. Linnut kuolisivat! Kukaan ei huomaa, että me olemme suunnalla kemialliseen sodankäyntiin!

 

Clinton on lentokentällä suuntaamassa kulkunsa Irakiin, sillä hän tietää, että tapa olla JOUTUMATTA syytetyksi virkavirheestä, on saada USA SOTAAN IRAKIN kanssa! Mutta hän on pysäytetty! Tämä on rohkaisevaa, paitsi minulle on kerrottu toisissa näyissä, kun minä kuulen sanat Al Gore… minä kuulen VERINEN GORE! Ja minä näen CHESHIRE KISSAN HYMYILEVÄN LEVEÄSTI niin kuin Liisa Ihmemaassa (Alice in Wonderland)! Myös, minä näen hänet taikurin hatussa seisomassa PUUN vieressä! Hän on aina pukeutunut Mustaan, ikään kuin pyhiinvaeltajavaatteisiin. Hän PILKKAA aina! Sen leveän hymyn kanssa!

 

Ja marraskuun ensimmäisenä, minä sain toisen unen, missä minä seisoin kuolleen keltaisen kanarialinnun ääressä jälleen. Kun YAHUVEH puhuu kerran, me kuuntelemme, kun YAHUVEH puhuu kaksi kertaa, meidän olisi parasta todella kuunnella! Rukoilkaa biologista sodankäyntiä vastaan, joka suuntaa Amerikkaa kohti. Varsinkin marraskuussa 17, 1998, jolloin ankarimman meteorisuihkun on oletettu osuvan meidän yhteydenpitosatelliitteihin Amerikassa.

 

Rukoilkaa ihmettä, että tämä ei tapahdu, koska me tulemme olemaan haavoittuvia hyökkäykselle tällä kertaa.

 

Lähettäkää teidän selvä käsitys 3 unelle