Koettelemus Varoitus:

Kaikki Vesi Muuttuu Jääksi

 

Nuori Profeetta Poika, ikä 10, sai unen marraskuussa 14, 1998

 

Minä näin minut ja minun perheeni ja minä näin merivettä vesihanoissa ja kylpyammeissa ja juomavesiautomaatissa ja jokainen kerta kun sinä kosketit sitä, sinä JÄÄTYISIT JÄÄKSI. Minä näin autoja, jotka olivat ajamassa tiellä, sitten viemärit murtuivat auki ja auto meni takaperin pyörien poissa hallinnasta ja ihmiset muuttuivat JÄÄKSI. Jopa pesukoneessa oli MERIVETTÄ, ja jos sinä kosketit sitä, sinä JÄÄTYISIT KUOLIAAKSI! Kaiken loppu mitä minä voin muistaa.

 

Jos jollakulla on tämän unen tulkinta, pyydän, e- postittakaa minulle, Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia.

 

Onko toinen JÄÄKAUSI suuntaamassa kulkunsa kohti maata? Minä en usko, että tämä nuori ja perhe tulevat olemaan täällä tämän ajan aikana. Profeetan täytyy puhua esiin asioita vaikka ne eivät ole voimassa tuohon aikaan. Me näemme ja raportoimme tulevaisuuden! Minä uskon, että sekä tämä nuori että perhe tulevat olemaan kerätyt pois YAHUSHUA Messiaan luokse!

 

Varoitus niille, jotka haluavat ja väittävät, että YAHUSHUA ei pelasta Hänen rakastettua Morsianta sellaisilta ajoilta kuin nämä! Ole valmiina YAHUSHUA Messiaan tulolle, tulipa Hän milloin tahansa Hänen Morsiamelleen! Älä ole huolissasi menemisestä jäljitellyssä poisviemisessä, sillä se on Saatanan lapsille, se ei voi koskea YAHUSHUA Messiaan Morsiameen! Varo laittamasta merkkejä itseesi, kuten esimerkiksi Etu-, Keski- tai Jälki-Koettelemus. Sinä tulet saamaan mitä sinä puhut ja uskot! Voima on sinun uskossasi ja suussasi! Joten varo!

 

Mitä tulee Pastori Sherrie Elijahiin, minä elän jokaisen päivän ikään kuin se on minun viimeinen päivä maan päällä! Surren joka päivä, jolloin YAHUSHUA Messias ei tule! Hän on minun ELÄMÄNI RAKKAUS ja kun minä kysyn YAHUSHUAlta, miksi minun pitäisi jatkaa joutumista velkaantua tämän ministeriön kanssa? Kun minä olen jättämässä maailman niin pian. Hän sanoi minulle mitä minä sanon kaikille teille nyt…

 

”Ahertakaa kunnes Minä tulen.” Jatkuvasti tehkää mitä teidät on kutsuttu tekemään. Ne teistä, jotka ovat odottamassa erityistä aikaa palvellakseen YAHUSHUAa… te olette antaneet pettää itsenne! Tehkää, mitä te aiotte tehdä YAHUSHUA Messiaan vuoksi, tänään! Lakatkaa viivyttelemästä, sillä huomenna voi olla liian myöhäistä. Jos Pyhä Henki on johdattanut teidät antamaan ministeriölle, joka puhuu eteenpäin näitä viestejä, sitten te annatte pettää itseänne odottamalla. Te tiedätte, että paholainen ei halunnut tätä viestiä saarnattavan! Joten sen täytyy olla Pyhä Henki johtamassa teitä auttamaan levittämään tätä viestiä!

 

Minä en käske teitä antamaan ministeriöille, joilla on rikkautta ylitsepursuavasti ylimäärästä, jotta he voivat asua herraskartanoissa ja omata rikkaiden palkat! Varokaa, sinne minne te istutitte teidän siemenenne, teidät pidetään tilivelvollisina! Jotkut teistä minä olen kutsunut ulos kirkoista, jotka palvovat maailmallisuutta ja kaikkea, mitä se edustaa! Kuitenkin te kuulitte minun ääneni ja teette kuuroiksi teidän korvanne! Te istutte näissä kirkoissa ja minä sallin teidän olevan johdetut harhaan! En enää minä ano teitä tulemaan ulos Iisebelin ja Ahabin taloista! Sen sijaan minä tulen sallimaan teidän kadottaa teidän sielunne sillä aikaa kun te vetoatte minuun, mutta kuitenkin ette edes tunne Minua! Tuokaa sieluja YAHUSHUA Messiaalle. Se on suurinta työtä, jota kukaan voi tehdä! Käyttäkää teidän suutanne ja finansseja saarnaamaan Evankeliumia!

 

Jopa minun luottokortteja käytetään YAHUSHUA Messiaan Loistoksi! Älä pidättele mitään! Mitä sinä pidättelet, sinä laitat ensimmäiseksi ennen YAHUSHUAa! Tehden sen sinun jumalaksi! Missä sinulla on sinun uskosi, on kenet sinä teet jumalaksi! Kaikkivaltias YAHUVEH tuntee sinun sydämesi! Hän tulee muistamaan tämän, kun ajat tulevat vaikeiksi! Minä en ole huolissani tulenko minä näkemään nälkää vai joudunko kodittomaksi tulevaisuudessa. Sillä nyt minä annan minun kaikkeni ja YAHUSHUA sanoi minulle ”ole uskollinen pienissä asioissa ja Minä annan sinulle enemmän.” Eikö ole parempi joutua velkaan Evankeliumin saarnaamisen vuoksi kuin ylellisyyden kuten uuden auton, tai kodin vuoksi?

 

Mitä sinä tulet sanomaan kun sinä kohtaat Kaikkivaltias YAHUVEHin? Mitä sinä tulet sanomaan, kun hän sanoo, minä annoin sinulle työn ja täydensin sinun tarpeesi, miksi sinä et auttanut sitä ministeriötä, kun sinä tunsit minun kiskovan sinua sen ministerin vuoksi? Sanotko sinä, ”Mutta Herra, minulla oli veroja maksettavana! Mutta Herra, minulla on huonekalumaksuja suoritettavana. Mutta Herra, minulla on luottokorttivelka. Mutta Herra, minulla on kiinnitys maksettavana.” Kun tulee aika, jolloin sinulla ei enää ole paperivaluuttaa tai työtä, ja sinä olet nälkäinen ja koditon ja huudat armoa YAHUSHUAlta.

 

Älä ole yllättynyt kun sinä kuulet, ”Mutta minun poikani ja tyttäreni, olitteko te uskollisia Minulle kun minä käskin teitä auttamaan sitä ministeriä, joka oli rasittunut alas velasta YAHUSHUA Messiaan evankeliumin saarnaamisen vuoksi? Puhuen eteenpäin minun profeetallisia viestejä? Kohautitteko te teidän olkapäitänne ja sanoitte, antaa jonkun muun auttaa helpottaa kuormaa tuon pastorin olkapäillä, teillä on parempia asioita tehdä teidän paperivaluutan kanssa! Ja nyt minä sanon teille tämän, minulla on jotakin parempaa tekemistä minun armoni kanssa, se tulee menemään niille, jotka antoivat kaiken Taivaan valtakunnan vuoksi! Nämä ovat niitä, joita minä tulen kuulemaan kun he huutavat minulle armon vuoksi! Niin kuin he näyttivät armoa, niin myös minä tulen näyttämään armoa! Todistakaa tänään mitä Elohimia te palvelette! Niin kauan kuin on vielä aikaa! Palveletteko te mammonaa tai baalia? Vai palveletteko te YAHUSHUA Messiasta? Todistakaa se nyt niin kauan kuin on vielä aikaa, ja te ette tule näkemään vanhurskaita hylättyinä tai teidän siementä ulkona anomassa leipää! ’Sinulla EI tule olla muita Jumalia Minun edessä.’ Yksi kymmenestä käskystä.”

 

Ajatelkaa tätä ja rukoilkaa tästä! Mitä tulee tähän pastoriin, minä olen antanut kaiken YAHUSHUA Messiaan työlle saarnatakseni Hyviä Uutisia, ”Katukaa, sillä YAHUVEHin Valtakunta on lähellä.” Valmistautukaa shokkiin, Gabriel on puhaltanut torveen! Ääniaallot ovat estetty tähän saakka, mutta ainoastaan lyhyeksi aikaa! YAHUSHUA Messias on matkalla! Tuletteko te olemaan valmiina? Oletteko te unessa vai hereillä odottamassa Häntä?

 

Te ette voi sanoa, että tämä profeetta ei ole varoittanut teitä! Te ette voi sanoa, että tämä pastori/apostoli ei ole antanut kaikkea puhuakseen näitä viestejä eteenpäin! Te ette voi koskaan uneksia hintaa, jonka minä maksan päivittäin! Saatana nostaa ylös pahoja ihmisiä tämän maan päällä, yhden naisen varsinkin, yrittämään estämään ja hän taistelee Itse Kaikkivaltias YAHUVEHia vastaan, Alfaa ja Omegaa! Ei nainen! Koska tämä ministeriö ei ole nimetty Sherrien mukaan, vaan Itse Kaikkivaltias YAHUVEHin! Mitä tahansa vainoa minä kärsin, on sen arvoista, sillä se on kaikki YAHUSHUA Messiaan loistoksi. Sieluja tulee pelastetuksi päivittäin! Varsinkin sen ruman siemenen kanssa Helvetti sivustolla, laulun nimeltään ”Asukas Helvetissä,” näky, jonka minä näin ja laulu, joka on annettu minulle, laulettu juuri nyt Helvetissä! Mutta se ruma siemen on tuomassa esiin kaunista hedelmää nimeltään PELASTUS! Ylistys sinulle YAHUSHUA Pyhän Hengen voitelusta ja voimasta, joka vetää sieluja YAHUSHUA Messiaan rakastaviin käsivarsiin! Tämän ministeriön hedelmä on hyvää ja minä ylistän YAHUSHUAa, Hän käyttää sitä Yksin Hänen Loistokseen! ”Kohottakaa katseenne, meidän pelastus lähestyy.” Henki ja Morsian sanovat, ”Tule YAHUSHUA Messias, tule nopeasti!”