Portaali Helvettiin Uni

 

Uni Portaalista, jossa on demoneita tulossa ulos, annettu meidän nuorelle profeettapojalle. [Elisabeth ja Nikomia] Meidän rakastettu poikamme PROFEETTAPOIKA ELIJAH, joka juuri kääntyi 15 vuotta vanhaksi, sai unen poisviemisestä, kun hän oli 12 vuotta vanha. Tämän unen pitäisi tuoda helpotusta niille, joilla on lemmikkejä ja ihmettelivät, mitä tapahtuisi lemmikeille. Minä tunnen olevani RUACH HA KODESHin (PYHÄ HENKI) johdattama julkaistakseni tämän unen jälleen. Se annettiin hänelle alkuperäisesti tammikuussa 1, 2000 ja julkaistaan jälleen maaliskuun 27, 2003.

 

PYHÄ HENKI EI ainoastaan antanut hänelle unta meidän hyödyksemme, vaan YAHUSHUAn KOKO RUUMIILLE, kreikaksi Hänen nimeänsä kutsutaan JEESUS KRISTUKSEKSI, havaittavaksi. Jos kuka tahansa voi auttaa meitä osaamaan erottamaan tämän unen täyttä tarkoitusta, OLKAA KILTTEJÄ, e- postittakaa minulle niin pian kuin mahdollista Contact Us.

 

HELVETIN PORTAALI AVAUTUI tammikuussa 1, 2000

 

Hän sanoi, että se oli 2000 uutena vuotena, se tulee olemaan tammikuun ensimmäisenä, mutta hän ei tiedä minä vuonna 2000:nnen vuosina. Siellä oli juhla käynnissä. Hän todella sanoo, että portaali avautuu ja se oli aukaistu myös tuhat vuotta sitten ja toi PALJON kuolemaa.

 

Joka 1,000 vuosi tämä portaali avautuu ja tuo tuhoa ja kuolemaa. Tämä on VIIMEINEN kerta kun portaali avataan.

 

Hän näki portaalin taivaalla, sinertävä värissä, mistä demonit tulivat ulos siitä. Niillä oli kynnet, jotka voisivat leikata sementtiä ja tappoivat monia ihmisiä. Ääni sanoi, ”Demonit tulivat, koska maa on niin vanha nyt ja ne voivat helposti päästä läpi portaalin aukosta”.

 

Aurinko on vanhempi kuin me luulemme, niin on tämä maailmakin. Aurinko oli valmis räjähtämään vanhan iän johdosta. Tähdet olivat putoamassa vanhan iän johdosta, planeetat olivat vanhoja, puut, kaikki maailmassa oli vanhaa ja taivas näytti kuin se oli murtumassa palasiksi. Ihmisillä ei ollut mahdollisuutta demoniolentoja vastaan, kaikki mitä he pystyivät tekemään, on JUOSTA. Aseet eivät satuttaneet näitä demoneja.

 

Hän näki, että JUMALALLISET ihmiset, jotka kuuluvat YAHUSHUAlle, saavat osuman mikä näytti valkoiselta valonsäteeltä ja muutti meidät kultapalloksi, sitten kun me matkasimme avaruuden läpi, me muutuimme meidän kirkastetuiksi ruumiiksi, joissa oli siivet jo valmiina TAIVASTA varten. Tämä tapahtuu todella nopeasti, hän sanoi, mutta YAHUVEH hidasti sitä, jotta Hän voisi nähdä. Lemmikit, joita meillä on meidän talossamme, otettiin myös ylös Taivaaseen VAALEANPUNAISELLA valonsäteellä, joka tulee esiin Taivaasta. Sama asia tapahtui niille. Hän näki hänen vanhimman kissansa muuttuvan NUOREKSI, kun säde osui siihen.

 

Sitten uni välähti taaksepäin luomisen edelle maan päällä.

 

Valkoinen säde tuli esiin taivaalta ja tappoi KAIKKI demonit ja peitti maan vedellä. Kaikki elämä oli poissa maan päällä ennen kuin vesi peitti maan. Hän näki saman valkoisen valonsäteen osoittavan ja vesi jakaantui, ja minne tahansa valkoinen säde osui, siellä oli uusia puita, maata, tähtiä, ELÄMÄÄ jälleen.

 

Tämä poika ei tiennyt, että aikoinaan vesi peitti maan ennen Aatamia ja Eevaa. Minä kerroin hänelle kuinka maa oli muodostettu 6 päivässä ja seitsemännen päivän YAHUVEH lepäsi (Sapatti), kuinka YAHUVEH sanoo, että päivä on kuin tuhat vuotta… ja 6 päivää tekisi tästä maailmasta 6,000 vuotta vanhan.

 

----- Unen loppu -----

 

Kommentteja, Elisabeth Elijah Nikomia:

 

Minä uskon, että tämä uni tarkoittaa, että YAHUVEH on varoittamassa meitä VALMISTAUTUMAAN, sillä portaali HELVETTIIN aukesi 3 vuotta sitten.

 

Tämä on aika, jolloin sodanlietsojat kutsuvat rauhantekijöitä pettureiksi tai antiamerikkalaisiksi. Meidän täytyy pysyä lähellä YAHUVEHia ja YAHUSHUAa, koska jos me emme pysy, nämä demonit, jotka ovat lähetetty helvetistä, kutsutaan myös pohjattomaksi kuiluksi, tuhoavat kaikki ne, jotka eivät ole peitetty YAHUSHUAn vuodattamaan vereen. Tämä nuori poika, joka oli 12 unen aikaan ja on nyt 15 vuotta vanha, varoittaa MEITÄ, että tämä maailma tulee loppuun niin kuin me tunnemme sen, joskus vuonna 2000. Jos YAHUVEH ei lykkää Tuomiota tämän turmeltuneen, syntisen maan päälle, tämä tulee tapahtumaan niin kuin profetoitu. Muutamia päiviä sitten toisessa unessa hän näki kyltin, joka sanoi 2036 ja se oli isketty maahan ja maailma näytti kuin tuli oli polttanut loppuun kaiken. EI YHTÄÄN elämää ollut ympärillä, jota hän voisi nähdä.

 

Pääjohtajat ovat demonien riivaamia ja se ei ole koskaan ollut selvempää kuin nyt. Pirullisia sodankäynnin aseita, fyysisiä, biologisia, kemiallisia ja ihmisen tekemiä tauteja ja viruksia päästetään irti kaikkialla maailmassa. Tämä on aika, jolloin pahasta puhutaan hyvänä, ja hyvästä puhutaan pahana.

 

Kohottakaa Katseenne, meidän PELASTUKSEMME LÄHESTYY niille, jotka palvovat ja tottelevat ja elävät pyhästi YAHUVEH:n ja YAHUSHUAn edessä! Saanen rohkaista teitä jakamaan tämä uni muiden kanssa rohkaistakseen heitä.

 

Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia