Eedenin KupoliPuutarha Uni

 

Minun poikani sai unen Eedenin puutarhasta. Hän näki Eedenin Puutarhan, ja se on Jerusalemin alla. Uni oli 14/11/01. Pyydän, e- postittakaa minulle jos teillä on lisätietoa, se on, tulkinta. Lisää tulkintaa pohjalla Naisprofeetalta. [ Osittainen tulkinta sulkeissa ]

 

Uni alkaa…

 

Hän näkee kalliokupolin. Hän näkee maan alle, hänen näkökyky näkee alas ohi metalliputkien, luiden, erittäin erittäin kauas alas, ja oli kuin hän olisi ollut kamera ja hän pystyi näkemään maan alle, ja yhtäkkiä se pysähtyy. Hän näkee jättiläismäisen kupolin, jossa on Eedenin puutarha sen sisällä. Kaksi jättiläismäistä enkeliä ovat sisällä levitettyine siipineen ja he pitävät kupolia suljettuna, jotta Eedenin puutarhaan ei voi astua vaikka se löytyisi. Siellä on voimakenttä, jonka enkelit luovat varmistaakseen, että kupoli pysyy suljettuna. Itse kupoli on kuin voimakenttä.

 

[Eedenin Puutarha, YAHUVEHin luoma täydellinen ympäristö Hänen kansalleen. Se on ollut kätkettynä ihmisen lankeamisesta lähtien, kuvaannollisessa mielessä, koska mitään sen kaltaista ei ole ollut olemassa maan päällä siitä ajasta lähtien. Kun Saatana otti tämän planeetan kontrollin, tullen ”tämän maailman jumalaksi,” meidän planeettamme on ollut kirouksen alaisena. Voimat, joita paholainen hallitsee, ovat käyttäneet keksintöjä jotka ovat tarkoitetut tekemään tämä planeetta Eedenin Puutarhaksi uudelleen, sen sijaan tappamaan ja tuhoamaan. Joten, puutarha joka on kätketty ja enkelien vartioima, osoittaa, että jotakin pidätetään ihmiseltä oikeaan aikaan asti. Se ei voisi olla olemassa nyt, koska kirous, joka on tämän maailman päällä, saastuttaisi sen.]

 

Siellä on niin monia eläimiä ja kasveja, joita minun poikani ei koskaan nähnyt aikaisemmin.

 

[Maa tulee olemaan täytetty kaikista eläimistä ja kasveista, jotka ensiksi olivat olemassa, plus monta lisää, joista me emme ole koskaan kuulleet, emmekä nähneet.]

 

Siellä on kaksi miestä, toinen näyttää suunnilleen 900 vuotta vanhalta, ja jolla on pitkä valkoinen parta, toinen näyttää suunnilleen 20 vuotta vanhalta, ja molemmat pukeutuvat Yamakoihin, ja iästä huolimatta he molemmat näyttävät samanlaisilta, miinus parta ja ikä. Samat silmät, nenä, ilme. Hän arvaa täsmällistä ikää. Hän ihmetteli, oliko se Nooa jostakin syystä. Nämä miehet puhuvat oudolla kielellä toinen toiselleen, ehkä heprean kieltä. Minun poikani pystyi ymmärtämään nämä sanat, ”HÄN ON TULOSSA”, kuinka hän ymmärsi tätä kieltä, hän ei tiedä. Hän arvelee, että se saattoi olla heprean kieltä.

 

[Nämä kaksi miestä symbolisoivat Eedenin Puutarhaa, jonakin erittäin vanhana ja jonakin erittäin uutena.]

 

Miehet lakkasivat puhumasta, kupoli alkoi järistä maan alla, se alkoi nousta ylös pinnalle luiden ja putkien läpi, sitten se alkoi tulla pinnalle ja nosti kalliokupolirakennusta. Sitten hän näki kalliokupolirakennuksen räjähtävän ja sen sijaan nyt seisoo Eedenin puutarhan Kupoli Jerusalemissa.

 

[Tämä on sekä KIRJAIMELLINEN räjähdys että symbolinen. PLO tulee räjäyttämään KallioKupolin joskus tulevaisuudessa, syyttää siitä israelilaista hallitusta, ja käyttää sitä tekosyynä aloittaa sota. Arafat antoi suunnitelmat tälle päästä suusta haastattelun aikana CNN:llä. Kun hän tajusi mitä hän oli sanonut, hän otti pois hänen mikrofoonin, nousi seisomaan ja lähti studiosta. Tämä räjähdys symbolisesti edustaa näiden väkivaltaisten ihmisten poistamista, jotka ovat kamppailleet YAHUVEHin kansaa vastaan ja rauhan julistamista. Se että KallioKupoli nähdään aivan Puutarhan yläpuolella, symbolisoi kuinka Jumalan kansan vihollinen on tukahduttanut rauhaa, mutta se korjataan pois pian.]

 

Ihmiset tuijottivat sitä kohti, ja voimakenttä nousi ja enkelit menivät sisäänkäytävälle, jotta kukaan ei voinut päästä läpi. Jättiläismäiset enkelit pitivät 2 liekehtivää miekkaa estääkseen ketään tulemasta Eedenin Puutarhaan. Mutta kasvit alkoivat tulla suuremmiksi ja köynnöskasvit tulivat ulos kupolista ja alkoivat työntää Jerusalemin läpi, kasvit kasvoivat kaikkialla ja sadat eläimet lisääntyivät Eedenin Puutarhan Kupolin sisällä. Minun poikani sanoo, että enkelit huusivat jotakin, kun tämä oli tapahtumassa, HAKERA on miltä se kuulosti, hock her a short ah… ja joukoittain ihmisiä näki kirkkaan välähdyksen taivaalla, jotkut ihmiset hävisivät näkyvistä, ja ilmaantuivat uudelleen sisälle Eedenin Puutarhan Kupoliin, ympäri maailmaa. Voimakenttä ilmaantui uudelleen Eedenin Puutarhan Kupoliin, sitten se lensi taivaalle, ottaen kaikki, jotka rakastavat YAHUSHUAa / JEESUSTA, mukanaan. Sitten hän näki Taivaan ja ihmiset poistuivat Eedenin Puutarhan Kupolista.

 

[Uusi Eedenin Puutarha on Taivas.]

 

Tämä nuori poika on 13 vuotta vanha ja yhä haluaa mieluummin kutsua YAHUSHUAa Jeesukseksi, joten minä olen sisällyttänyt tuon kirjoitusmuodon yksin tästä syystä. Lisää Naisprofeetalta… Rukoilin siitä ja YAHUSHUA sanoi minulle katsoa Ilmestyskirjaan kappaleisiin 20 - 22 ja kappaleeseen 4. Ei ainoastaan tuo, minä menin takaisin millenium uneen kuukausi tai 2 sitten, ja ne ovat samankaltaisia… Joten mitä tämä tarkoittaa?

 

Samalla kun tein tämän, minä kuulin selvästi YAHUSHUAlta, tässä on kuuluva.

 

Eedenin Puutarha on siemen Uudelle Jerusalemille. Kalliokupoli rakennettiin, tietäen mitä on maan alla. Enkelit, jotka vartioivat Eedenin Puutarhaa, että hävityksen inhottavuus tulee sinne (kupoliin) ensiksi ja yrittää löytää sitä. Hän tietää, että hän ei voisi löytää sitä, joten hän rahoittaa kampanjan tuhotakseen kupolin.

 

2 miestä ovat 2 todistajan ja myös 2 sanansaattajan symboli, jotka uskoivat tulevan lähellä Messiaan, YAHUSHUAn paluuta. Minä kuulen Hänen sanovan Mooses ja Elia tässä.

 

Ihmiset, jotka häviävät näkyvistä, päätyivät kupoliin Eedeniin. Onko se symbolistinen toisesta selvästä sanasta, joka annettiin sinulle Sherrie? Sillä minä kuulen sanat: ensiksi yksi poisvieminen, toinen niille, joita Minä rakastan. Onko tämä todellinen poisvieminen? Sillä kaikki ilmestyivät tänne ja livistivät taivaaseen.

 

Myös, tämä on myös jälleen fyysinen ja symbolistinen Ruach Ha Kodeshin pidättämisestä. Sillä heti kun morsian on otettu pois maailmasta, sitten suuri ahdinko ja antikristus tulevat näkyviin.

 

Puutarha on pidetty pyhänä, koska se on pyhä Taivaallisen Jerusalemin siemen ja muista, Uusi Jerusalem on pelastettujen asunto.

 

Tämä on kaikki, mitä annettiin tällä kertaa, jos on lisäksi tulevaa, minä lähetän sen teille. Minä postitan unen joihinkin Yahoo ryhmiin ja nähdäkseni lisää tulkintoja siitä.