Selostuksia Monista Muslimeista, Jotka Ovat Kohdanneet YAHUSHUAn (Jeesus Kristus) Epätavallisissa Unissa

 

Ainakin kymmenen vuoden ajan raportit ovat lisääntyneet nopeasti Muslimeista, jotka ovat kääntyneet Kristinuskoon unien kautta.

 

Kalifornia aikakauslehti äskettäin julkaisi tulokset yli 600 entisten Muslimien tiedustelusta, jotka nyt seuraavat Jeesusta. ”Vaikka unet näyttävät toimivan vähäisessä roolissa länsimaalaisten kääntymyksissä, yli neljäsosa niistä haastatelluista [entisistä Muslimeista] nimenomaan vahvistivat, että unet ja näyt toimivat erittäin tärkeässä roolissa heidän kääntymyksessä, ja auttoivat heitä vaikeina aikoina,” tiedustelu sanoi.

 

Toiset ovat havainneet osuuden korkeammaksi. Karel Sanders, lähetystyöntekijä Etelä-Afrikassa, raportoi että Afrikkalaisten Muslimien keskuudessa ”42 prosenttia uusista uskovista tulevat Kristukselle näkyjen, unien, enkelinäyttäytymisien ja Jumalan äänen kuulemisen kautta.” Dawn's Friday Faxin mukaan, internetsivusto joka keskittyy lähetystyöntekijöiden raportteihin, arabiaa puhuvat välittäjät selittävät yliluonnollisia kokemuksia, kuten esimerkiksi unia, näkyjä ja parantumisia, rukouksen kautta Jeesukselle. ”Tämä on kuuma aihe meidän seudulla. Ihmiset kaikkialta Lähi-itää soittavat meille, kertoen kuinka he olivat parannetut rukouksen kautta Jeesuksen nimessä,” he siteeraavat yhtä lähetystyöntekijää kuten sanotaan. ”Muslimikuuntelijat usein soittavat kertoakseen meille unista ja näyistä Jeesuksesta, haluten tietää mitä se tarkoittaa heille.”

 

Sama on ilmaistu ”Minä Uskalsin Kutsua Häntä Isäksi,” rikkaan entisen Muslimi pakistanilaisen naisen nimeltään Bilquis Sheikh:in mukaansatempaavassa kirjassa, joka tuli Kristukselle mystisten tapahtumien sarjan kautta – alkaen pahan läsnäololla, jonka hän tunsi olevan yhteydessä äskettäiseen vainotun Kristityn surmaan.

 

 

”Outo pistelevä tunne kasvoi minun sisälläni kun minä kävelin hitaasti pitkin minun puutarhani hiekoitettuja kulkuteitä,” hän kirjoitti kirjassa, joka on juuri uudelleenjulkaistu. ”Minä keskeytin minun kävelyni ja katsoin ympärille. Kun minä nojasin yli tarttuakseni pitkiin vihreisiin (kasvin) varsiin, jokin sujahti minun pääni ohi. Minä suoristuin pelästyksessä. Mikä se oli? Sumun kaltainen pilvi – kylmä, kostea epäpyhä läsnäolo – oli leijunut ohi. Tietenkään siellä ei ollut mitään ulkona. Oliko siellä? Ikään kuin vastauksena, minä tunsin kovan, erittäin todellisen ja kammottavan naputuksen minun oikean käteni päällä.”

 

Tämä kokemus johti unien sarjaan, jotka – niin kuin niin monet, joita me nyt kuulemme – saavuttivat huippunsa tämän Musliminaisen kääntymyksessä. Ovatko sellaiset unet yleisempiä nyt – maailman tilanteen myötä niin kuin se on? Vai onko niitä aina esiintynyt?

 

 

Me tiedämme, että unet voivat olla tärkeitä. Me ajattelemme Aabrahamia. Me ajattelemme Joosefia, Jeesuksen isää.

 

Mutta ne ovat myös ratkaisevia meidän omalla ajallamme ja Sheikh:in tapauksessa, jonka aviomies oli ollut kenraali ja Pakistanin sisäministeri, ne muodostivat tärkeän osan hänen kääntymyksestä – ellei tärkeää roolia. Niin kuin hän selittää tässä hyvin kirjoitetussa kirjassa (mikä julkaistiin ensiksi 1978), että hänet kasvatettiin Muslimiuskoon, mikä uskoi, että vaikka Jeesus syntyi Neitsyestä, Hän ei ollut Jumalan Poika. Kuitenkin, Sheikh tunsi liikuttuneeksi tutkiakseen Kristittyä Raamattua – ja tuo on milloin se kaikki alkoi.

 

Yhdessä unessa, kertoi Sheikh, ”Minä löysin itseni syömässä illallista miehen kanssa, jonka minä tiesin olevan Jeesus. Hän oli tullut vierailemaan minun luokseni minun kotiini ja jäi kahdeksi päiväksi. Hän istui pöydän toisella puolella minusta ja rauhassa ja ilossa me söimme päivällistä yhdessä.

 

”Yhtäkkiä uni muuttui. Nyt minä olin vuorenhuipulla toisen miehen kanssa. Hän oli pukeutunut kaapuun ja hänellä oli sandaalit jalassa. Miten on mahdollista, että minä mystisesti tiesin hänen nimensä, myös? Johannes Kastaja. Mikä kummallinen nimi. Minä huomasin olevani kertomassa tälle Johannes Kastajalle minun äskettäisistä jutteluista Jeesuksen kanssa.”

 

Tuo oli uni – ja se oli epätavallinen – sai hänet kyseenalaistamaan jokaisen, jotka voisivat tietää – koska tuohon pisteeseen asti, Sheikh ei ollut vielä löytänyt Johannes Kastajan nimeä hänen Raamatun lukemisessa.

 

Hänestä tuli Kristitty. Niin on tuhansista muistakin. Raportit ovat sisältäneet kyläläisiä paikoissa kuten Marokko. Me ensiksi kuulimme tästä 1990 luvun alkupuolella.

 

”Jeesuksen seuraaja Guineasta kertoo henkilöstä valkoisessa, joka ilmestyi hänelle unessa, kutsuen häntä avosylin,” mainitsee Kalifornian julkaisu. ”Tällainen uni, jossa Kristus ilmestyy hahmona valkoisessa, on usein toistuva kaava lähetystyössä Muslimien joukossa.”

 

Esimerkit ovat lukuisia. Muslimi Malesiasta näki hänen kuolleet Kristityt vanhempansa unessa, juhlimassa Taivaassa. Jeesus, valkoisessa kaavussa, kertoi hänelle, ”Jos sinä haluat tulla minun luokseni, tule!” Hän tuli.

 

Toinen käännynnäinen, tämä jälleen Lähi-idästä, sanoi, että hän makasi sängyssä ankaran päänsäryn kanssa. Valkoinen hahmo ihmeellisten, rauhallisten kasvojen kanssa ilmestyi, asetti hänen kädet hänen pään päälle kolme kertaa, ja seuraavana aamuna hankala päänsärky oli lakannut.

 

Mies Länsi-Afrikasta näki uskonnollisen Muslimin helvetissä, ja köyhän Kristityn, joka ei pystynyt edes antamaan almuja, taivaassa. Ääni selitti, että ratkaiseva asia ei ollut almut, vaan usko Jeesukseen.

 

Sillä välin, lähetystyöntekijä, joka työskentelee Tausug:ien keskuudessa, Filippiinien suurimman Muslimiryhmän, raportoi, että joukko uskollisia Muslimeja ”näki Jeesuksen” heidän unissa, jotka tulivat viime Ramadanin jälkeen (tämä jälleen Dawn's Faxin mukaan). Yksi mies näki unta Jeesuksesta, joka tappoi valtavan lohikäärmeen kaksintaistelussa ja seuraavana päivänä sai saman unen uudestaan – mikä aukaisi hänet Evankeliumille.

 

Yakan-kansan jäsen Basilanin Maakunnassa uneksi, että Profeetta Muhammed ei voinut katsoa Jeesusta silmään. Kun hän kertoi hänen serkulleen, Kristitylle, unesta, hänen serkkunsa kertoi hänelle, että uni tarkoitti, että Jeesus on suurempi kuin Muhammed.

 

On kertomuksia henkisestä sodankäynnistä. On selostuksia Turkista. On kertomuksia ihmeellisistä parantumisista. On kertomuksia Irakista. Tiimi, joka kuuluu ”Atleetit Toiminnassa”, lähetystyöntekijäatleettien liikkeeseen, raportoi heidän vierailustaan Keski-Aasian tasavaltoihin Turkmenistaniin ja Kirgistaniin, että ”yksi matkan kiinnostavimmista kokemuksista oli kuunnella suurta ihmisjoukkoa, jotka kertoivat kuinka heistä tuli Kristittyjä. Aikaisemmin he olivat olleet ateisteja tai Muslimeja. Jotkut kertoivat meille kuinka Jumala oli puhunut heille unissa. Toiset kertoivat meille kuinka heillä oli ollut päänsärkyjä päivien ajan sen jälkeen kun kuulivat Kristuksesta. Heti kun he päättivät tulla Kristityiksi, päänsärky oli kadonnut. Yksi nainen kertoi meille, että yönä, jona hän kuuli Jeesuksesta, mitään ei tapahtunut ennen kuin hän meni nukkumaan. Sillä aikaa kun hän nukkui, hänellä oli kauhea uni, jossa saatanallinen hahmo kertoi hänelle, ”Sinä et koskaan pakene minulta.” Mutta nyt hänestä on myös tullut Kristitty.”

 

On lukuisia raportteja, että monet Berbereistä, jotka asuvat Algerian Atlasvuorilla, tulevat Kristukselle samankaltaisten unien ja näkyjen kautta, muodostaen pääasiassa underground solu-kirkkoja. Ahmed Ait Ben Youcef, syntyperäinen Berberi, joka nyt asuu ulkomailla, sanoi, että hän löysi Kristuksen tavalla, joka näyttää tyypilliseltä aikaisemmille islamilaisille Berbereille: ”Me Berberit aina uskoimme Jumalaan, mutta monet etsii heidän omaa tietänsä islamilaisten arabien painostuksen alla. Me nuoret ihmiset kaipasimme oikeaa tietä meidän elämiimme ja rukoilimme Jumalalle opastuksen vuoksi. Yksi minun ystävistäni kuoli liikenneonnettomuudessa. Seuraavana yönä minä näin unta, että hän, toinen ystävä, ja minä ajoimme kirkkaaseen hohtavaan kaupunkiin, joka oli valkoisen muurin ympäröimä. Minun ystäväni kertoi meille, että hän nyt asui siellä.”

 

Egyptiläinen Muslimi oli lukemassa Evankeliumeita vielä toisen raportin mukaan ja oli juuri päässyt Evankeliumi Luukkaan mukaan luku 3:een, kun voimakas tuuli pyyhkäisi huoneen yli ja ääni sanoi, ”Minä olen Jeesus Kristus, jota sinä vihaat. Minä olen Herra, jota sinä etsit.” Hän päätti seurata Jeesusta tuona päivänä.

 

Niin laajalle levinneitä ovat sellaiset raportit, että kokonaisia internetsivustoja nyt omistetaan sellaisille kaskuille – vaikkakin usein varovaisia ylläpitämään nimettömyyttä. Hyvin asioihin perehtynyt lähde, joka päivänselvistä syistä pysyy nimettömänä, raportoi, että entinen islamilainen ”imaami” tai henkinen johtaja on johdattanut 3,000 Muslimia Jeesukselle, tullen hänen uskoonsa Kristukseen ilmaantumisien ja unien kautta, joissa valkoinen Mies käski häntä opiskelemaan Raamattua. Hänen menetelmä on yksinkertainen: keskustelussa hän kysyy muilta, ”Oletteko te nähneet valkoista miestä teidän unissanne äskettäin?” Jos he eivät ole, hän sanoo heille, ”Minä olin vain utelias tietämään. Kiitos.” Jos he vastaavat positiivisesti, hän jatkaa kysymällä, ovatko he kiinnostuneita oppimaan, kuka tämä valkoinen mies on. Ja kuka ei ole kiinnostunut mysteerisen henkilön henkilöllisyydestä, joka näyttäytyy heidän unissaan? Entinen imaami sitten näyttää heille useita Raamatun katkelmia, joissa valkoisiin pukeutunut mies on mainittu, selittäen, ”Se on Jeesus. Hän haluaa puhua teidän kanssanne, koska Hän haluaa teidän seuraavan Häntä.”

 

Monet Muslimit ovat valmisteltu tuota askelta varten heidän yliluonnollisten kohtaamisien kautta, ja hyväksyvät kutsun. Jonkin aikaa sitten, Bill Bright, lähetystyötoimiston Campus Crusade for Christ:in johtaja, kirjoitti, että ”me olemme kokemassa ihmeellistä ilmiötä. Muslimit nimenomaan saavat unia ja näkyjä, jotka vahvistavat Kristuksen todellisuuden. Yhden radio-ohjelman mukaan, raportoi, että Jeesus oli ilmestynyt monille Muslimeille unessa ja sanonut heille ”Minä olen tie,” radioasema sai tuhansia kirjeitä Muslimeilta Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä, joissa kuuntelijat sanoivat, että he olivat yhtäkkiä ymmärtäneet aikaisemmat unet. He sitten halusivat lisää tietoa Jeesuksesta.”