Profetia 67 – Elisabethin Uni MeteoriTuhosta

”Kun YAHUVEH puhuu kerran, me kuuntelemme. Kun hän puhuu ENEMMÄN kuin kerran, meidän on parempi todella kuunnella!”

 

Ainoa syy, miksi tuomio lykättiin mitä ensimmäiseen meteoriittiin tulee, on koska me varoitamme nyt, Rukousvälittäjät tulkaa esiin ja rukoilkaa meteoriittien tuomiota lykkääntymään! Niin se tulee olemaan.

 

YAHUVEH Puhuu Apostoli Nikomialle Ja Varoittaa Meteoriittituomiosta, Joka On Tulossa Maahan!

 

Tässä ovat 2 profeetallista varoitusunta, jotka ovat annettu 6 päivän paaston aikana Apostoli Nikomialle, vastaanotettu tammikuussa 13, 2003.

 

Sininen = Apostoli Nikomia

Punainen = Elisabeth Kommentoi

 

ENSIMMÄINEN UNI…

 

Oli koulu vuoren huipulla ja minä olin luokkahuoneessa ihmisjoukon kanssa. Opettaja oli vanhempi mies, jolla oli valkoinen tukka. (Elisabeth osaa erottaa, että tämä on YAHUVEH.) Kun me olimme istumassa luokassa kuuntelemassa opettajaa, me näimme meteoriitin lentävän ohi taivaalla, mutta se ei osunut maahan. (Me erotamme, että Tuomio on lykkääntynyt, sillä meteoriitti on YAHUVEHin viha maata vastaan.) Sitten kohta sen jälkeen kun näimme meteoriitin lentävän ohi, me näimme toisen meteoriitin tulevan suoraan kohti maata ja se osui maahan suuren räjähdyksen kanssa. (YAHUVEHin viha osuu maahan!) Me kaikki juoksimme ulos luokkahuoneesta katsomaan minne meteoriitti osui, koska se näytti, että se osui lähelle koulua. Me aloimme kävellä ja hetkisen kävelyn jälkeen minä käännyin ympäri ja näin 2 kulkutietä, jotka johtivat takaisin ylös vuorelle. (Me erotamme, että kaksi kulkutietä tarkoittaa kahta poisviemistä, yksi morsiamelle ja yksi vieraille, jotka johtavat takaisin YAHUVEHin luokse, nämä kaksi kulkutietä myös edustavat Pyhyyttä ja Tottelevaisuutta.)

 

Kun minä olin katselemassa takaisin ylös vuorelle, minä kuulin miespuolisen äänen sanovan, ”Tämä on ensimmäinen meteoriitti, joka osuu maahan tänään, 2 lisää on tulossa osumaan mahaan tänään myös.” (YAHUVEH puhui esiin) Me jatkoimme kävellä, mutta emme koskaan pystyneet löytämään mitään tuhoa meteoriitista, joka osui. (Me erotamme, että vaikkakin se näytti kuin se osui lähelle meidän kouluamme, siellä ei ollut tuhoa. YAHUVEH suojeli meitä. Koulu edustaa niitä, jotka oppivat Ruach ha Kodeshin voitelun johdolla.)

 

Unen loppu.

 

*******

 

Tässä on toinen uni…

 

Minä kävelin maalla erittäin pienen ihmisjoukon kanssa (Minun rakastettu vaimoni Elisabeth osaa erottaa, että tämä on 144,000, jotka ovat YAHUSHUAn MORSIAN) ja kaikki oli erittäin kaoottista. Minä muistan katsoneeni ylös ja nähneeni sotilassuihkukoneiden laivueen lentämässä V muodostelmassa (V voitoksi), lentämässä suoraan meitä kohti ja ne lensivät suoraan meidän päidemme yli ja sitten lensivät meidän takanamme (Elisabeth kuuli, niin kuin Mooseksen aikana kuoleman Enkeli kulki israelilaisten yli, jotka tottelivat ja palvoivat YAHUVEHia) ja maan päällä oli panssarivaunuja (Vanhurskaiden sodankäynnin aseita) ja muita sotilasajoneuvoja ja monta sotilasta ja näytti, että sotilaat olivat epäjärjestyksessä ja panikoivat. (Sotilaat ovat ne, jotka eivät ole soveliaita nyt olla kutsuttuja YAHUSHUAn Morsiameksi, mutta heidän sielut tulevat yhä olemaan pelastettuja. Sotilaat tulevat olemaan vanhurskaat vieraat KARITSA YAHUSHUAn (Jeesus Kristus) HÄÄATERIALLA, jotkut tulevat olemaan poisvietyjä toisessa poisviemisessä ja jotkut tulevat olemaan marttyyroituja suuren ahdingon aikana, marttyyroitujen lukumäärä on jo ennalta määrätty kuten mainitaan Ilmestyskirjassa. Nämä vieraat ovat niitä, joita YAHUSHUAn MORSIAN tulee suojelemaan, mutta kuitenkin vieraat panikoivat ja YAHUSHUAn morsiamen työ tulee olemaan suojella vieraita kunnes YAHUSHUA palaa jälleen toisessa poisviemisessä.)

 

(Elisabeth kuuli vuosia sitten, kuten on dokumentoitu ministeriösivustolle, jolloin kuuluva YAHUVEHin ääni puhui hänelle, ”Ensiksi yksi poisvieminen, sitten toinen niille, joita Minä rakastan.” Ensimmäinen poisvieminen on morsian, jotka ovat kerätyt ylös pilviin ja annetut kirkastettu ruumis ja sitten käytetyt maan päällä puolustamaan vieraita ja varoittamaan olemaan ottamatta pedon merkkiä.)

 

(Toinen poisvieminen ovat vieraat, jotka tulevat olemaan kerättyjä ylös pilviin olemaan MORSIAMEN ja SULHASEN YAHUSHUAn kanssa, kun heidät otetaan Taivaaseen Karitsan hääaterialle.)

 

Kun me kävelimme, me tulimme suurelle suojapeitteelle ja ihmiset olivat suojapeitteen alla ampumassa sotilaita kohti. (Elisabeth osaa erottaa, että he ampuvat henkisiä aseita Morsiamen ja Sulhasen YAHUSHUAn (Jeesus Kristus) vieraita vastaan.) Me kävelimme ylös suojapeitteen luokse (Minulla ei ollut pelkoa, sillä minulla oli kirkastettu ruumis, niin että heidän aseensa eivät pystyneet satuttamaan, ei fyysiset aseet eikä henkiset aseet satuta YAHUSHUAn MORSIANTA. Suojapeite edustaa väärää suojaa, mikä on pedon merkki, antikristus järjestelmä.) ja minä vedin suojapeitteen pois ihmisten päältä. (Elisabeth osaa erottaa Ruach:an voitelulla, että tämä tarkoittaa, että YAHUSHUAn MORSIAN ilman mitään pelkoa paljastaa antikristuksen lapset ja varoittaa vieraita olemaan ottamatta pedon merkkiä. Tämä suojapeite on väärä suoja, jonka tämän maan enemmistö siviileistä ottaa suuren ahdingon ajan kuluessa, tuomiten heidän ikuiset sielut helvettiin ja tuliseen järveen. Suojapeite edustaa väärää suojaa, jota saatanan palvelijat käyttävät, mikä ei ole suoja ollenkaan, sillä me jotka rakastamme ja palvelemme YAHUVEHia ja YAHUSHUAa ja joilla on voitelu osata erottaa, voimme selvästi nähdä tuon väärän saatanallisen jäljennössuojan.) Ja se oli siviilit ampumassa sotilaita ja minä sieppasin kiväärin pois yhdeltä miesten käsistä ja ammuin hänet. (Elisabeth osaa erottaa, että kivääri, jota mitä käytin mieheen on todella saatanan aseet, jotka tulevat ponnahtamaan takaisin heidän itsensä päälle. Ne, jotka ovat siviilejä unessa, ovat saatanan tai antikristuksen palvelijoita.)

 

Unen loppu

 

*******

 

Tämä erityinen merkintä täytyy lisätä. Minä odotin 4 päivää ennen kuin tämä uni postitettiin, ajattelematta, että se oli erikoisen tärkeä. Sotilasuni tuli Meteoriittiunen jälkeen, vain tunteja myöhemmin, ja 6 päivän paaston aikana. Rukouksen Aikana Elisabeth kuuli, että me emme voisi lähteä Ajomatkalle ennen kuin tämä oli postitettu. Uusia paljastuksia tuli esiin YAHUSHUAn Morsiamesta ja Vieraista tämän unen johdosta. Me nyt ymmärrämme YAHUVEHin kuuluvien sanojen tarkoituksen, jotka annettiin hänelle 2 poisviemisestä. Me toivotamme tervetulleeksi muita apostoleja ja profeettoja e- postittamaan meille heidän selvän käsityksensä, jos se sopii yhteen sen kanssa mitä hän on kuullut tai jos teillä on uusi paljastus, pyydämme, jakakaa meidän kanssamme.

 

Apostoli Nikomia

 

*******

 

Tämä on uni Wayman:ilta, joka tuli pelastetuksi tämän ministeriön kautta ja joku, jota me kutsumme meidän pojaksemme HERRASSA. Hän sai tämän profeetallisen unen, tietämättä, että se vahvisti unen, jonka minun rakastettu aviomies Apostoli Nikomia sai päivää aikaisemmin.

 

Uni: 14/1/03

 

Minä seisoin ulkona ja minä olin katselemassa ylös. Minä seisoin ulkona joidenkin perheenjäsenien kanssa. Minä katson ylös ja minä näen tähden. Jostakin syystä unessa minä uskoin, että tähti oli sanomassa jotakin minun perheenjäsenestäni. Tämä oli ensimmäinen tähti.

 

Tämä on toinen tähti. Minä en ole varma oliko se sama kuin se toinen. Ennen kuin minä tiesin sen, minä huomasin tähden lentävän. Sitten minä huomaan, että tähti tekee liikettä maata kohti. Tähti päätyy lentämään pään yläpuolelle, sinne missä minä pystyn näkemään sen. Kun tähti alkoi liikkua minun pääni päällä, tähti oli putoamassa. Sitten minä näin tähden TODELLA läheltä… Pelko oli niin todellista. Minä olin niin peloissani… Unessa minä pystyin tuntemaan pelon. Pelko oli niin todellista. Tähti oli kokonainen ja sillä oli viisi kärkeä. Tähti näytti olevan valtava.

 

Tähti jatkaa putoamaan kaarevassa muodossa. Kun tähti jatkoi putoamaan, minä huomasin, että se oli aikomaisillaan osua maahan kun se oli menossa yli toiselle puolelle katua. Minä sanoin jotakin niin kuin ”BOOM”, ikään kuin minä ajattelin, että se voisi osua maahan.

 

Mutta minä en usko, että tähti osui maahan.

 

Sitten minä heräsin…

 

Wayman