Ole Varuillasi, Länsi-Virginia!

 

Lähettäjä: Jason Adams

Vastaanottaja: Contact Us

Aihe: Länsi-Virginia

Päivämäärä: Keskiviikko, 26 lokakuuta 2005 07:28:23 -0700 (PDT, (Tyynenmeren aika)

 

Luehan vain sinun unesi Länsi-Virginiasta. Saatuani kasvaa isoksi siellä, minä voin luultavasti valaista vähän valoa siihen. Koko Ohio laakso on kemikaalitehtaiden, hiilikaivoksien, voimaloiden valtaama, joten se on todennäköinen kohde. Minun henkilökohtainen mielipiteeni kuitenkin, tietäen kaikki kemikaali ja enemmän kuin todennäköiset bio-kemikaalitehtaat Länsi-Virginiassa, jopa tapaturma, vaikka ei välttämättä terroristihyökkäys, tehokkaasti aiheuttaisi hallituksen eristämään koko osavaltion.

 

 

Kerro ihmisille, että heidän täytyy tehdä itsensä nöyriksi ja kaatua polvilleen ja katua, että tämä EI tapahdu ja rukoilla YAHUSHUAn Armoa! Ainoastaan yhtenä toisena aikana minulla oli unia peräkkäin tällä tavoin. Länsi-Virginia on tulossa Kaikkivaltias Jumalan vihan alle ja ainoastaan rukous tulee pysäyttämään sen!

 

Jokin aikoo estää kenen tahansa menemästä sisään tai ulos, se tulee olemaan ikään kuin se ei olisi siellä. Minä sanoin jollekin, ”Mitä tapahtui? On kuin Hallitus haluaisi pitää jotakin salassa.” Jotakin yliluonnollista tapahtuu ja minä näin tämän.

 

Huhtikuun 24, 1998 1:00 am, minä heräsin unesta, joka oli niin todellinen. Minä näin kolmiulotteisen kartan, joka oli tehty mikä näytti ikään kuin savelta. Päälle painettuna yksi osavaltioista työntymässä ulos, minä näin nimen LÄNSI-VIRGINIA. Sitten minä näin VALTAVAN käden tulevan ja napsauttavan tai murtavan LÄNSI-VIRGINIAN pois kartalta! SE EI OLLUT SIELLÄ ENÄÄ!

 

Se oli HARMAATA SAVEA tässä isossa kädessä ja kun minä kerroin jollekin minun unestani, he sanoivat, että kukaan ei odottanut tätä ja kukaan ei voinut mennä LÄNSI-VIRGINIAAN, sillä se oli kuin siellä EI olisi ollut sisäänkäyntejä enää! Sitten minä sanoin, ”Mutta kuulitko sinä, kuinka siellä on jotakin erittäin yliluonnollista käynnissä.

 

Unen loppu.

 

Kolme tuntia myöhemmin, minä sain unen jälleen sen jälkeen kun nousin vuoteesta ja vastasin e- postiin ja tarkistin internet Kirkkosivuston. Kun Jumala antaa minulle unen, minä kuuntelen, mutta kun Hän puhuu KAKSI KERTAA, minä todella kuuntelen!

 

Minä seisoin Sheila Walsh:in vieressä, joka oli ennen Pat Robertson:in kanssa. Hän oli erittäin huolissaan kun hän kuunteli, ja sanoi, että Pat:in täytyy kuulla tämä, minun tarvitsee saada sinut Pat:in luokse, jotta sinä voit kertoa hänelle ja hän voi rukoilla ja saada ihmiset tekemään itsensä nöyriksi, katumaan ja pyytämään Armoa, että tämä EI tapahdu. Me molemmat juoksimme tavoittaaksemme, mikä näytti olevan auto odottamassa MEITÄ.

 

Unen loppu.

 

Ihmisten Länsi-Virginiassa täytyy RUKOILLA Armoa heidän osavaltiolleen. Minä en ole koskaan ollut Länsi-Virginiassa enkä tunne ketään siellä. Minä asun Indianassa. Miksi YAHUSHUA haluaa minun suorittavan hälytyksen, minä en tiedä. Mutta Hän lähettää HÄNEN profeettansa VAROITTAMAAN ennen kuin Hän lähettää TUOMION.

 

Lopuksi, jos te kuulutte YAHUSHUAlle, sitten te tiedätte, että Jumala EI antanut meille PELON henkeä, vaan Voiman, Rakkauden ja terveen mielen. Mutta Pyydän, RUKOILKAA, että tämä uni EI tule todelliseksi… Että Pyhä Henki näyttää Länsi-Virginialle tai Patille tai Sheila Walshille, mikä on vihastuttanut häntä niin. Mitä se tarkoittaa, mitä tulee siihen, että HÄNEN käsi murtaa pois Länsi-Virginian, ikään kuin se olisi möykky Harmaata SAVEA, ja miksi siellä EI ollut sisäänkäyntejä sisään? Ja mikä tragedia on suunniteltu? Ydinhyökkäys? Hurrikaani?