Elisabethin Uni

Marraskuu 15, 2007

Pat Robertson Sängyssä Paholaisen ja Rudi Giulianin kanssa

Elisabeth meni Pat Robertsonin taloon. Hän piti vierainaan avaruusolentoja. Rudi Giuliani oli siellä. Hän (Elisabeth) sattui kuulemaan heidän keskustelunsa. Pat Robertson sanoi, "Minä tulen takaamaan sinulle Kristittyjen äänet, jos sinä sallit minun pyörittää asioita kulissien takana, koska minä olen aina halunnut olla presidentti." (Hän (Elisabeth) tiesi, että kun hän katsoi häntä, hän ei enää ollut Pat Robertson, että hänet oli ohjelmoitu sanomaan asiat, joita hän sanoi. Oikea Pat Robertson ei edes ollut siellä.) Ja Rudi suostui. Hän nauroi ja hän sanoi, "Kyllä, minä olen pienempi kahdesta pahasta, enkö ole?" Sitten hän nauroi todella pahaa naurua.

Hän (Elisabeth) näki homoseksuaalien tulevan huoneeseen, miehiä ja naisia, yhdessä avaruusolentojen kanssa. Hän pääsi sisään lähemmäksi ja hän ei voinut uskoa mitä hän näki, koska yhteen aikaan hän myös luotti Pat Robertsoniin henkisenä johtajana. Nyt hän on nähnyt hänet paholaisena, joka hän on, Juudas. Hän (Elisabeth) tiesi, että häntä (Pat Robertsonia) oli määrä käyttää johtamaan kaikki Kristityt, jotka seurasivat häntä, antikristukselle. Hän alkoi puhua selvästi kovaa, koska hän oli niin kauhuissaan, ajatellen, että kukaan ei voinut kuulla häntä. Hän sanoi, "Minä aion varoittaa kaikkia." Huolimatta siitä että hän puhui pehmeästi, yhtäkkiä he kuulivat hänet. He kääntyivät katsomaan häntä. Homoseksuaalit naiset (lesbot) olivat ensimmäisiä näkemään hänet ja he alkoivat jahdata häntä. Hän kuuli Pat Robertsonin ja Rudi Giulianin huutavan, "Ottakaa hänet kiinni, pysäyttäkää hänet."

Elisabeth yritti juosta alas näitä jyrkkiä portaita päästäkseen pakoon, ja kuka tahansa joka tuntee hänet, tietää, että hänellä on vaikeuksia portaiden kanssa. Joten hän pystyi ainoastaan menemään alas niitä hitaasti yksi kerrallaan pitäen kiinni kaiteesta. Lesbonaiset ottivat hänet kiinni. He alkoivat yrittää häväistä hänet. Me emme mene yksityiskohtiin, mutta hän yritti karkottaa heidät. He yrittivät vetää hänet takaisin Pat Robertsonin taloon, sanoen, "Sinä tulet epäonnistumaan. Kukaan ei kuuntele sinua. Pat Robertson on luvannut meille Kristittyjen äänet. Me tulemme voittamaan. Meitä on enemmän, joilla on voima. Meillä on Valkoinen Talo seisomassa meidän takanamme." He pilkkasivat häntä.

Uni loppui.

(Tuo on Pat Robertsonin motivaatio. Hänelle luvattiin kulissien takana, että hän olisi Presidentti.)

www.amightywind.com
www.almightywind.com

Contact Us
Contact Us