Garyn Uni Punaisesta Rutosta

 

Kesäkuu, 2006

 

Minun aviomieheni, Gary, tuli minun luokseni tänään kertoen minulle, että hän näki unta tulevasta Punaisesta Rutosta. YAHUVEH sanoi hänelle, että se ON tulossa ja tulossa ERITTÄIN PIAN! Garylla ei ollut aavistustakaan, että tämä oli jo ollut profetoitu ja niin minä tiesin, että se oli YAHUVEHilta.

 

Hän näki unta taivaalta tulevasta punaisesta sumusta ja ihmiset juoksivat hysteerisesti, jokainen yrittäen päästä pois siitä, mutta ei ollut mitään mitä he voivat tehdä. Heti kun se kosketti heitä, oli liian myöhäistä ja se alkaisi tehdä heidät sairaiksi ja sitten lopulta syö heidän lihansa kunnes ei ollut mitään jäljellä. Gary sanoi, että me olimme katselemassa kaikkea tätä unessa ja kun hän näki punaisen sumun tulevan meidän suuntaamme, hän huusi YAHUSHUAlle ja se ei koskettanut meitä.

 

YAHUVEH sanoi selvästi unessa…. Varokaa, sillä punainen rutto ON tulossa pian ja erittäin pian! Monia varoituksia annettiin ja on JÄTETTY huomioon ottamatta. Ihmiset TULEVAT näkemään, että Minä, YAHUVEH, OLEN myös vihan JUMALA.

 

Minä uskon, että Saatana yritti hiljentää meidät, niin että me emme kertoisi mitä YAHUVEH on varoittanut! Meillä oli meidän toiset hillerit vapaalla jalalla leikkimässä ja yhtäkkiä ovella paukutettiin. Me emme voineet avata ovea ennen kuin me paikansimme hillerit ja saimme ne turvaan pakenemasta ulos.

 

Kun me lopulta saimme oven auki, tuli roihusi meidän verannalla. Jollakin tavalla suuri mukava tuoli, joka meillä oli lojumassa siellä, oli syttynyt tuleen! Me emme olisi koskaan tienneet, elleivät YAHUVEH ja YAHUSHUA olisi suojellut meitä!!! Meidän kotiimme ei tullut MITÄÄN vahinkoa!

 

YLISTÄKÄÄ YAHUVEHia JA YAHUSHUA HA MASHIACHia!!!!

 

Joy