Elisabethin Uni Hitleristä

27.9.2005

 

Katsokaa Krystalin Tulkinta Unen Lopussa!

 

Minulle, Elisabeth (Elisheva) Elijahlle, annettiin profeetallinen varoitus äskettäin unessa, joka on varoitus kaikille biologisille Juutalaisille ja niille, jotka on pesty YAHUSHUAn vuodattamassa veressä, jotka ovat henkisiä Juutalaisia. Minä annan sille nimeksi…

 

VAROKAA! ADOLF HITLER NOUSEE UUDELLEEN KUOLLEISTA!

 

Minulle on annettu jonkin verran käsityskyvystä, joitakin osia minä en osaa erottaa vielä. Profeetoille, joille on annettu tämä lahja samalla kun te luette tätä, pyydän, lähettäkää minulle teidän selvä käsityksenne ja se postitetaan samalla kun minä vahvistan totuuden siinä. E- postittakaa: Contact Us

 

HITLER NOUSEE UUDESTAAN KUOLLEISTA!

 

Minä olin sillan päällä seisomassa sen keskellä. Valtava sementtisilta, jossa oli sementtikaidebarrikadi läpi sen keskeltä, jotta ihmiset eivät voineet pudota pois sillalta ryöppyävään veteen. Virta kulki kohti siltaa, mikä oli vasemmalla. Joku soitti minulle ja sanoi, ”Katso sillan kaiteen vasemman puolen yli ja sinä näet kellumassa vedessä puisen lautan päällä kuolleen Hitlerin ruumiin ja hän nousee uudestaan kuolleista.”

 

Minä sanoin, että ei mitenkään voi Hitler nousta uudestaan kuolleista. Ääni sanoi, ”Katso ja näe, ruumis on jo siellä!” Minä menin vasemmalle puolelle ja minä katsoin paksun sementtibarrikadin yli, jota minä kutsun kaiteeksi parempien sanojen puutteessa, ja minä näin liikkuvan veden päällä, kaukana etäällä mikä näytti olevan ruumis makaamassa.

 

Minä pysyin katselemassa ja yhtäkkiä minä näin kun lautta tuli lähemmäksi, ruumis nousi ylös ja sitten nousi seisomaan ja se oli Adolf Hitler, joka tuli takaisin henkiin ja hän tuijotti suoraan minuun pahan katseen kanssa hänen silmillään. Hänen kätensä oli kohotettu siihen tervehdykseen, jonka hän aina teki.

 

Lautta tuli lähemmäksi ja minä seisoin siellä pelossa mitä minä olin näkemässä, ja silti minä järkeilin itseni kanssa ja sanoin samalla kun lautta tuli lähemmäksi siltaa, jonka päällä minä seisoin, Hitler ei voi millään tavalla kiivetä ylös tätä siltaa, sillä se on liian korkea hänelle saavuttaaksensa minut.

 

Ihmeekseni Hitlerin lautta tuli sillan reunalle ja hän alkoi ryömiä ylös sillan sivua niin kuin jättiläishämähäkki, käyttäen hänen käsiään ja jalkojaan ryömimiseen! Minä seisoin siellä ja tuijotin ja sitten ymmärsin, että minun täytyi juosta pois Hitlerin luota ja piiloutua.

 

Kun minä aloin juosta, muita ihmisiä tuli kaikilta suunnilta ja alkoivat juosta minun kanssani, sillä he ajattelivat, että minne tahansa minä piilouduin, olisi turvallinen heille myös. Minä juoksin ja he seurasivat ja Hitler ajoi meitä takaa talosta taloon kun me juoksimme ja piilouduimme useisiin taloihin… ja Hitler löysi meidät jopa missä me olimme piilossa. Mutta minä vain juoksin toiseen taloon piiloon ja ihmiset seurasivat minua, mutta koska niin monet seurasivat minua, Hitler löytäisi minut ja jälleen meidän täytyisi juosta.

 

Ihmiset piiloutuivat viimeiseen taloon minun unessani ja minä näin Adolf Hitlerin löytävän heidät ja ottavan heidät kiinni, ja minä olin huoneessa missä ei ollut pakotietä, lukuun ottamatta ikkunaa ja minä olin toisessa kerroksessa makuuhuoneessa.

 

Todellisuudessa minulla on korkeuksien pelko ja paha näkökykyongelma nimeltään anastigmaattisuus, joten minulla on vaikeuksia kohteiden etäisyyksien päättelemisessä. Hitler löytäisi minut jos minä en pakenisi, joten minä avasin ikkunan ja katsoin alas siitä, ihmetellen kuinka pitkä tämä hyppy oli ja eläisinkö minä, jos minä hyppäisin ulos ikkunasta maahan ulkopuolelle.

 

Minä pystyin kuulemaan Hitlerin lähestyvän, joten minä rukoilin YAHUSHUAa auttamaan minua ja minä hyppäsin ulos ikkunasta maahan ja minä olin hämmästynyt, hyppy todella ei ollut niin pitkä maasta, se näytti pahemmalta kuin se oli, minä en ainoastaan elänyt, vaan pääsin pakoon Adolf Hitleriä ja minä juoksin pois turvalliseen paikkaan.

 

Unen loppu. Syyskuu 2005 (Minun täytyy etsiä tarkka päivämäärä).

 

KRYSTALIN TULKINTA

 

Hitler Uni:

 

Ilmestyskirja 13: 1-3; 17:8

 

1. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.

2. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.

3. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa.

 

8. Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.

 

Ilmestyskirja 17:

 

15. Ja hän sanoi minulle: "Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä.

 

Unessa vesi, minä uskon, edustaa niitä, jotka asuvat maan päällä – ihmisiä, jotka ovat pedon vaikutuksen alaisina. Hitler oli päivänselvästi Antikristushengestä. Ilmestyskirjassa 9: 14- 15 mainitaan 4 (langennutta) enkeliä sidottuina Eufrat virran luona. Joten, minä myös uskon, että joki unessa on saattanut edustaa tätä: enkeleitä (sidottuina Eufrat virran luona), jotka hallitsivat neljän pedon hallitusjärjestelmiä Danielin kirjassa 7: 1-8 ja tulevat pois pohjattomasta kuilusta jälleen.

 

Ilmestyskirja 9:

 

14. ja se sanoi kuudennelle enkelille, jolla oli pasuna: "Päästä ne neljä enkeliä, jotka ovat sidottuina suuren Eufrat-virran varrella".

 
15. Silloin päästettiin ne neljä enkeliä, jotka hetkelleen, päivälleen, kuukaudelleen ja vuodelleen olivat valmiina tappamaan kolmannen osan ihmisistä.

 

Joka tapauksessa, minä en tiedä nouseeko Hitler kirjaimellisesti kuolleista.

 

Mutta, kun minä luen Ilmestyskirja 13: 2, minä luulen, että Uuden Maailman Järjestys hallitus tulee muistuttamaan Hitlerin fasisti Saksaa (leopardi), omaa Kommunisti Neuvostoliiton jalat (karhu***) ja omaa Brittiläisen/Amerikkalaisen Imperiumin (leijona) suun.

 

***Tämä on vähän umpimähkäistä, mutta minä tiedän, että mustat karhut voivat kiivetä puita aivan kuten oravat. Oletko sinä koskaan nähnyt oravan kiipeävän ylös tiilirakennusta? No, ne voivat tehdä sen erittäin nopeasti. Ne näyttävät kuin ”hämähäkkimieheltä” kun ne tekevät sen.

 

Muutama ajatus lisää: silta on kuin Nooan arkki, -aaltojen yläpuolella!! Ääni unessa sanoi, ”Katso ja näe, ruumis on jo siellä!” No, petojärjestelmä on TÄYSIN TÄÄLLÄ. YAH:in vain tarvitsee korjata pois Morsian ja antaa valtuus Saatanalle tehdä kaikki mitä on profetoitu. Uuden Maailman Järjestys vain odottaa pimeiden voimien olevan päästetty irti. AINOA ASIA, joka pidättelee tätä, on YAHUVEHin ARMO.

 

Sinä kirjoitit, ”Minä olin huoneessa missä ei ollut pakotietä, lukuun ottamatta ikkunaa ja minä olin toisessa kerroksessa makuuhuoneessa”. Lue Ilmestyskirja 3: 7-8. Mitä HÄN avaa, kukaan ei voi sulkea, ja mitä HÄN sulkee, kukaan ei voi avata!!! Ja sinä kirjoitit, ”Minä en ainoastaan elänyt, vaan pääsin pakoon Adolf Hitleriä ja minä juoksin pois turvalliseen paikkaan”. Sinä pääsit pakoon (Ilmestyskirja 3:10).