Elia (Elijah) Uni heinäkuussa 9, 1999, Minulle annettiin tämä uni:

 

Minä näin itseni suuressa huoneessa monien muiden ihmisten kanssa. Me istuimme tuoleissa, niin kuin kokoushuoneessa. Minä näin tämän miehen ELIAN puhumassa ja hän oli sanomassa, että hän oli etsimässä muita, joilla on ELIA nimi ja kaikki olivat Vankilassa paitsi YKSI, Kunnianarvoisa(Rev.) nimeltään Sherrie Elijah! Sitten hän osoitti minua ja sanoi, ”SINÄ OLET HÄN!” Minä hymyilin ja oli kuin me olisimme olleet ystäviä.

 

Sitten joku johtaa hänet pois LUOLAAN huoneen vasemmalle puolelle, vieden hänet LUOLAKIERTOMATKALLE missä RIKKAUKSIA säilytettiin! Minua ei kutsuttu menemään tälle kiertomatkalle. Minä näin hänen tulevan ulos luolasta. Kun minä näin tämän, minä olin huoneen oikealla puolella ja siellä oli pöytä ja auktoriteetin hahmo katseli minun Seisovan ja OPETTAVAN lapsia näyttämällä Kuvaa. Minä pitelin YAHUSHUAn (Jeesus) kuvaa ja Hän pukeutui virtaavaan punaiseen kaapuun, polvistuen Getsemanen Puutarhassa. Hän itki! Lapset istuivat pulpeteissa niin kuin koulussa ja minä näytin kuvan kuvan jälkeen ja opetin siitä. Auktoriteettihahmo suuren pöydän takana hyväksyi tavan, jolla minä opetin ja hän kuunteli tarkkaavasti.

 

Unen Loppu

 

Minä en tiedä tämän unen tarkoitusta, joka annettiin minulle enemmän kuin vuosi ja puoli sitten. Profeetat, olkaa kilttejä, rukoilkaa tulkintaa tälle unelle, sillä Pyhä Henki on äskettäin asettanut kiireellisyyden tälle unelle olla uudelleenpostitettu jälleen tälle temppelisivustolle. Pyydän, e- postittakaa minulle seuraaviin osoitteisiin: Contact Us tai postittakaa: [email protected]

 

Siunatkoon YAHUSHUA runsaasti teitä.

 

Rakkaudella kaikille,

 

Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia