Kemiallinen Sodankäynti… KUOLLEITA LINTUJA! Annettu Elisabeth Elijah Nikomialle

 

Minun uneni on alapuolella. 20/9/98 10:30 am. minä heräsin, sitten minä annan teille tulkinnan… Jos jollakulla on enemmän… pyydän, e- postittakaa minulle ja lähettäkää tämä edelleen kiitos! Rukoilkaa tätä unta vastaan! Että YAHUSHUA tulee säästämään Ihmiset! Minä yhä uskon, että minulle annettu sana… ”Mitä JOS Rosh Ha Shanah on päivä, jolloin Minä tulen?” tarkoittaa SEURAAVAA vuotta! Mutta kuka on sanova? Mutta kun JOS:ia käytetään ja hän käskee minun herättää nukkuva morsian HÄNEN voitelun johdolla, se tarkoittaa, että on vähän aikaa jäljellä! Nyt Rosh Ha Shanah:in jälkeen me olemme SEKUNTIEN PÄÄSSÄ KESKIYÖN TUNNISTA! Hän sanoi, että kiinnitä huomiota Yom Kippuriin seuraavaksi!

 

Minä olin kaupassa KUOLLEIDEN LINTUJEN jotka olivat häkeissä, ympäröimänä… keltaisten kanarialintujen pääasiallisesti, on mitä minä muistin. (Minä en normaalisti näe unta väreissä) Kukaan ei välittänyt, tai kiinnittänyt huomiota kuolleisiin lintuihin! Kukaan ei kuunnellut! Minä en tahtonut koskea tai mennä lähelle häkkejä. Pienet jalat työntyivät ylös ilmaan.

 

Sitten minä näin Clintonin ja hän oli lentokentällä matkalla Irakiin. Minä näin rikosetsivän syöksyvän sisään ja tarttuvan häneen ja laittavan hänet käsirautoihin, ja vievän hänet pois poliisiautoon. Hän kumarsi hänen päätänsä päästääkseen autoon. Sitten minä näin Tony Blairin ja myös kolme henkistä johtajaa ympäröimässä Clintonia, yhdet joista hän on sanonut, että ovat hänen neuvonantajia. On yksi, joka on pappi, ilmaistakseen se löyhästi, mutta puolustaa homoseksuaalisuutta. Toinen on tunnettu hänen aviorikoksen johdosta! Ja minä näin gurutyyppisen miehen TV:ssä, te tiedätte hänen nimensä, hän myy kursseja positiivisesta minäkuvasta ja saamisesta mitä tahansa, mitä sinä haluat! Joka tapauksessa he kaikki olivat unessa ja he olivat hiljaisia ja häpesivät Clintonia, sillä hänet oli paljastettu.

 

Nyt tulkintaan. Jos teillä ei jo ole sitä, minä juuri opin sen.

 

Linnut ovat kuolleita ja kaupassa edustaen kemiallista sodankäyntiä! (Muistakaa, kaivostyöläiset veivät kanarialintuja kaivoksiin nähdäkseen oliko myrkkykaasua ilmassa. Linnut kuolisivat! Kukaan ei huomaa, että me olemme suunnalla kemialliseen sodankäyntiin!

 

Clinton on lentokentällä suuntaamassa kulkunsa Irakiin, sillä hän tietää, että tapa olla JOUTUMATTA syytetyksi virkavirheestä, on saada USA SOTAAN IRAKIN kanssa! Mutta hän on pysäytetty! Tämä on rohkaisevaa, paitsi minulle on kerrottu toisissa näyissä, kun minä kuulen sanat Al Gore… minä kuulen VERINEN GORE! Ja minä näen CHESHIRE KISSAN HYMYILEVÄN LEVEÄSTI niin kuin Liisa Ihmemaassa (Alice in Wonderland)! Myös, minä näen hänet taikurin hatussa seisomassa PUUN vieressä! Hän on aina pukeutunut Mustaan, ikään kuin pyhiinvaeltajavaatteisiin. Hän PILKKAA aina! Sen leveän hymyn kanssa!

 

Ja marraskuun ensimmäisenä, minä sain toisen unen, missä minä seisoin kuolleen keltaisen kanarialinnun ääressä jälleen. Kun YAHUVEH puhuu kerran, me kuuntelemme, kun YAHUVEH puhuu kaksi kertaa, meidän olisi parasta todella kuunnella! Rukoilkaa biologista sodankäyntiä vastaan, joka suuntaa Amerikkaa kohti. Varsinkin marraskuussa 17, 1998, jolloin ankarimman meteorisuihkun on oletettu osuvan meidän yhteydenpitosatelliitteihin Amerikassa.

 

Rukoilkaa ihmettä, että tämä ei tapahdu, koska me tulemme olemaan haavoittuvia hyökkäykselle tällä kertaa.