Juhla-ateriapöytä Uni

 

Alkuperäinen Uni Vastaanotettu Huhtikuussa 16, 1999, Elisabeth Sherrie Elijah

 

Pyydän huomatkaa, että tämän unen PALJASTUS (alapuolella) tuli tarkalleen samana kuukautena ja päivänä (16/4) KOLME VUOTTA MYÖHEMMIN! Me vasta huomasimme tämän samalla kun valmistauduimme postittamaan tämän sivun!

 

Minä sain unen, jossa minä olin istumassa talossa. Minä tunsin, että se oli Israelissa. Minä tiedän, että se EI ollut Amerikassa. Minä istuin kauniin pöydän ääressä, jossa oli pellavapöytäliina ja kaunis kattaus pöydän päällä, silti yhtään ruokaa ei ollut pöydän päällä vielä. Minä istuin pöydän ääressä vanhemman naisen vieressä ja nojasin minun pääni hänen olkapäälle rakkaudessa. Vanhempi mies oli juuri kertonut minulle, että kaikki pöydän päällä oli siunattu, jopa liina ja pöytähopeat! Kaikki oli valmista. Me vain odotimme vieraita ja varsinkin henkilöä tai henkilöitä, minä en ollut varma kumpia, sieltä missä erityiset viinirypäleet kasvoivat, joita käytettiin tekemään viini. Kiersk tai Kierska oli kirjoitettu pullon päälle. Vanhempi mies, joka olisi voinut olla kuin isä minulle, näytti sen minulle. Viinin toisella puolella oli liina, jonka päälle minä olin kirjonut hedelmäkorin täynnä suuria purppuranpunaisia viinirypäleitä köynnöksessä. Monia niitä. Erittäin värikkäitä. Oli kuin tämä liina, jonka minä olin kirjonut, oli kunniapaikalla ja minä näytin sen minun (läheiselle ystävälleni todellisessa elämässä). Minä en ollut koskaan kirjonut aikaisemmin.

 

Naisen, jota vasten minä nojasin, minä tunsin erittäin läheiseksi kuin äitihahmoksi. Mies oli kuin Isähahmo. Minä tunsin turvalliselta ja varmalta tuossa paikassa ja erittäin paljon rakastetulta. Minä olin vaikuttunut ja kommentoin minun ystävälleni, että KAIKKI, jota käytettiin tuota päivällistä varten, oli jo siunattu!

 

Keittiössä oli suuri aukko, mistä me pystyimme näkemään sisään, mutta kuitenkin oli suljettu ympäriltä. Lautasia pystyi laskemaan sisään ja me pystyimme näkemään sisään, silti minä en nähnyt ketään keittiössä. Sisääntulo-ovi keittiöön oli oikealla. Aukko, joka oli keittiöön päin, oli suoraan meidän pöytämme edessä.

 

Kaikki ainoastaan odottivat vieraita, varsinkin yksiä, sieltä missä uusi viini, joka ei ollut avattu, oli tehty. Me odotimme tätä henkilöä tai henkilöitä saapumaan ensiksi.

 

*******

 

Vahvistus

 

Hyvä Sherrie,

 

Sinun unesi josta sinä kerroit minulle, minä tunnen, että on Karitsan hääateriasta!!!!

 

Avain siihen oli pöytä siunattuna ennen kuin ruoka oli sen päällä ja ”päivällisliina”, jonka sinä kirjoit.

 

Jokaisella tulee olemaan tekoja, jotka he esittävät Herralle, mutta ne ovat kuin likaisia riepuja, mutta sinä Sherrie olet siunannut ja siunannut sinun riepusi ja muuttanut sen liinaksi. Kirjominen on kutomisen tyyppi ja kutominen on VERKON tyyppi ja kuva sen päällä edustaa aikaa ja vaivannäköä ja jonkin hoitoa. Minä uskon, että liina edustaa sinun internetsivustoja.

 

Minä myös uskon, että se Keittiö edustaa Taivasta ja Ruokailuhuone edustaa toista paikkaa. Koska se käy ilmi, että tulee olemaan työtä tehtäväksi ennen kuin me menemme Taivaaseen, sen tähden sinä olet tässä huoneessa.

 

YAHUSHUA myös sanoi, että Hän ei aikonut juoda viiniä ennen Hänen paluuta, voisiko se olla, että tämä on mistä viini tulee? Tuo on suunnilleen kaikki mitä minä tiedän juuri nyt.

 

Nimi pidetty poissa lähettäjän pyynnöstä.

 

*******

 

Kommentti Elisabeth Sherrie Elijahilta,

 

Muistakaa, me odotamme jotakuta, joka on tulossa Kiersk:asta tai Kierska:sta, missä viini on pullotettu ja on hyllyssä. Tämä paikka on mistä viinirypäleet tulivat ja mistä viini tulee. Henkilö joka on tulossa, on erittäin erityinen, sieltä mistä viini on lähtöisin. Minä näin nimen viinipullon päällä. Minä tutkin internetistä tätä paikkaa Kiersk tai Kierska ja en pystynyt löytämään kaupunkia kuten tämä Israelissa.

 

Missä on Kierska? Vai oliko se Kiersk?

 

Jos sinä tiedät tai tunnet tämän, pyydän, kirjoita minulle

Contact Us.

 

JUHLA-ATERIAPÖYTÄ UNEN TÄRKEÄ PALJASTUS

Huhtikuu 16, 2002, 8:00 pm. Kierska on KHERSA, kylä lähellä Genesaretjärven itäistä rannikkoa. Kaikkien näiden vuosien jälkeen, se on viimein paljastettu Raamatun tutkimisen aikana Elisabethin ja hänen aviomiehensä, Apostoli Nikomian kanssa. Elisabeth on odottanut tätä paljastusta missä tämä paikka on, koska nämä ovat kaksi vierasta, joita hän on odottanut, jotka tuovat uutta viiniä mukanansa. Profeetat, joilla on unien tulkinta, olkaa kilttejä, rukoilkaa tämän unen tulkintaa, kun nämä kaksi vierasta tulevat juuri ennen Karitsan Hääateriaa. YAHUSHUA nyt kertoo Nikomialle ja Elisabethille tämän paljastuksen kutsua näitä kahta (2) miestä esiin, jotka ovat profeettoja, ja että hänen unessa hän odottaa näitä kahta (2) miestä, joilla on uusi viini ja he tulevat maasta, missä uusi viini on tehty (KHERSA). Me pyydämme, että kaikki ne, jotka lukevat tätä alkavat rukoilemaan ja välittämään, että joku joka lukee tätä, tunnistaa keitä nämä kaksi profeettaa ovat, ja pyytää heitä ottamaan yhteyttä Apostoli Nikomiaan tai Elisabeth Elijah Nikomiaan välittömästi. Me pyydämme kaikkia niitä, joilla on kontakteja Israelissa kysymään muilta Messiaanisilta Juutalaisilta, tietävätkö he kahdesta (2) niin voidellusta profeetasta, jotka ovat täytetyt tästä ainutlaatuisesta uudesta viinistä. Apostoli Nikomia ja Elisabeth ovat ERITTÄIN INNOISSAAN, sillä tämä todistaa kuinka lähellä me olemme Karitsan Hääateriaa ja YAHUSHUAn tulemista Hänen Morsiamelleen! Jos sinä tiedät ketään Messiaanisia Juutalaisia tai Kristittyjä, jotka asuvat KHERSAssa tai lähialueella, pyydämme, sanokaa heille e- postittamaan meille Contact Us.

 

Evankeliumi Matteuksen mukaan 22:1-14

 

1. Ja YAHUSHUA rupesi taas puhumaan heille vertauksilla ja sanoi:
2. "Taivasten valtakunta on verrattava kuninkaaseen, joka laittoi häät pojallensa.
3. Ja hän lähetti palvelijansa kutsumaan häihin kutsuvieraita, mutta nämä eivät tahtoneet tulla.
4. Vielä hän lähetti toisia palvelijoita lausuen: 'Sanokaa kutsutuille: Katso, minä olen valmistanut ateriani, minun härkäni ja syöttilääni ovat teurastetut, ja kaikki on valmiina; tulkaa häihin'.
5. Mutta he eivät siitä välittäneet, vaan menivät pois, mikä pellolleen, mikä kaupoilleen;
6. ja toiset ottivat kiinni hänen palvelijansa, pitelivät pahoin ja tappoivat.
7. Mutta kuningas vihastui ja lähetti sotajoukkonsa ja tuhosi nuo murhamiehet ja poltti heidän kaupunkinsa.
8. Sitten hän sanoi palvelijoillensa: 'Häät ovat valmistetut, mutta kutsutut eivät olleet arvollisia.
9. Menkää siis teiden risteyksiin ja kutsukaa häihin, keitä tapaatte.'
10. Ja palvelijat menivät ulos teille ja kokosivat kaikki, keitä vain tapasivat, sekä pahat että hyvät, ja häähuone tuli täyteen pöytävieraita.
11. Mutta kun kuningas meni katsomaan pöytävieraita, näki hän siellä miehen, joka ei ollut puettu häävaatteisiin.
12. Ja hän sanoi hänelle: 'Ystävä, kuinka sinä olet tullut tänne sisälle, vaikka sinulla ei ole häävaatteita?' Mutta hän jäi sanattomaksi.
13. Silloin kuningas sanoi palvelijoille: 'Sitokaa hänen jalkansa ja kätensä ja heittäkää hänet ulos pimeyteen'. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.
14. Sillä monet ovat kutsutut, mutta harvat valitut."

 

Evankeliumi Matteuksen mukaan 25:1-13

 

1. "Silloin on taivasten valtakunta oleva kymmenen neitsyen kaltainen, jotka ottivat lamppunsa ja lähtivät ylkää vastaan.
2. Mutta viisi heistä oli tyhmää ja viisi ymmärtäväistä.
3. Tyhmät ottivat lamppunsa, mutta eivät ottaneet öljyä mukaansa.
4. Mutta ymmärtäväiset ottivat öljyä astioihinsa ynnä lamppunsa.
5. Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat.
6. Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.'
7. Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon.
8. Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'.
9. Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.'
10. Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin.
11. Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'Herra, Herra, avaa meille!'
12. Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Totisesti minä sanon teille: minä en tunne teitä'.
13. Valvokaa siis, sillä ette tiedä päivää ettekä hetkeä.